In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Een powerbank relatiegeschenk: laadt uw relaties weer op!

Contacten en relaties onderhouden kan soms lastig zijn, vooral als het een groot netwerk betreft. Zo lopen interessante contacten soms onbedoeld tot een dood eind. Iets wat natuurlijk heel zonde is! Het mooie van deze zakelijke relaties zijn de mogelijkheden die eruit voortkomen. Denk bijvoorbeeld aan interessante samenwerkingen of het bieden van gunsten. Samen staat men sterker dan alleen; dit geldt ook in het bedrijfsleven. Wilt u graag nieuw leven blazen in uw stroeve zakenrelaties? Dan is het geven van een relatiegeschenk dé oplossing. Een geschenk dat bijna iedereen wel kan gebruiken en zal bevallen is een powerbank. Lees verder en ontdek dé leukste powerbanks!

Powerbank driehoekPowerbank bedrukken

Powerbank driehoek is hét perfecte relatiegeschenk om weg te geven aan waardevolle contactpersonen. Naast het opladen van uw devices, is deze powerbank voorzien van meer handige gemakken. Hij kan namelijk ook gebruikt worden als telefoonhouder. Bevestig de zuignappen aan de tafel en leg uw telefoon er tegenaan. U kunt dan tijdens vergaderingen uw telefoon opladen en tegelijkertijd digitale notities maken. Wilt u de gadget bedrukken? Dat is uiteraard mogelijk!

Solar charger bedrukkenSolar Charger

Een normale powerbank is enorm handig om de dag door te komen met een opgeladen telefoon. Maar deze Solar Charger gaat een stapje verder. Dit handige device kan naast een USB-poort ook opgeladen worden via zonne-energie - dit dankzij de ingebouwde zonnecellen. U hoeft ook niet heel voorzichtig te zijn met deze handige powerbank. Hij is namelijk bestand tegen stof en water. Daarnaast wordt hij geleverd in een mooi en strak hoesje. Zo kunt u de bedrukte powerbank netjes opbergen wanneer u ‘m niet gebruikt.

Xtorn USB Power Hub CubeUSB hub bedrukken

Naast de reguliere powerbank is een multi-oplader tevens een praktisch relatiegeschenk. Deze Xtorn USB Power Hub Cube is een ideaal cadeautje voor relaties met veel verschillende apparaten. Met dit apparaatje kunt u namelijk 5 devices tegelijk opladen! Zo kan bijvoorbeeld iedereen tijdens een vergadering zijn apparaten opladen op het midden van de tafel. Ook kunt u deze USB hub bedrukken met uw logo en/of bedrijfsnaam. Dan kan het geschenk tevens ingezet worden als promotiemiddel voor diverse gelegenheden. 

Bent u op zoek naar meer powerbanks of andere  originele relatiegeschenken voor uw contacten? Bekijk dan het online assortiment van Van Helden Relatiegeschenken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij het maken van een juiste keuze!

Terug naar boven