In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Een schouderklopje of geschenk voor uw grootste merkambassadeurs

Klanten en relaties worden vaak gezien als merkambassadeur en worden op allerlei manieren beïnvloed. Maar de grootste ambassadeur voor uw organisatie of merk wordt vaak vergeten, namelijk uw eigen personeel. Vaak worden zij als vanzelfsprekend gezien, maar zij zijn eigenlijk de grootste influencers van uw merk. Met deze eenvoudige tips zet u uw grootste ambassadeurs, oftewel uw personeel, eens goed in het zonnetje.

Sleutelhanger bedrukkenEen schouderklopje

Om waardering te tonen aan uw personeel hoeft u niet per se groots uit te pakken. Vaak is een complimentje of schouderklopje al genoeg. Een klein gebaar kan direct zorgen voor een positieve werksfeer waar uw personeel over naar huis kan schrijven. Wanneer zij vol lof over u zullen spreken op feesten en verjaardagen heeft het een grote positieve invloed op uw imago. Af en toe een complimentje voor het personeel kan zo erg grote gevolgen hebben.

Voor de hele familie

Uw personeel brengt een groot deel van zijn of haar leven door op het werk, helemaal als het fulltimers betreft. Het is dan ook helemaal niet zo’n gek idee om ook het gezin van uw medewerkers eens in het zonnetje te zetten. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. U kunt bijvoorbeeld een origineel relatiegeschenk weggeven waar het hele gezien van kan genieten of organiseer een leuk evenement en geef de rest van het gezin een kijkje achter de schermen. Dit gevoel van verbondenheid laat zien dat u niet alleen om uw personeel geeft, maar ook om hun levens en dat is voor hun belangrijk.

Een persoonlijk geschenkSchrijfset bedrukken

Klanten en relaties ontvangen vaak een leuk loyaliteitsbedankje, maar waarom doen wij dit ook niet voor ons eigen personeel? Iedere dag staan de medewerkers weer klaar om het beste voor het bedrijf of de organisatie te realiseren, sommige wel meer dan 40 uur per week. Een klein bedankje in de vorm van een gepersonaliseerde schrijfset of een bedrukte powerbank is vaak al voldoende om waardering te tonen. Uw personeel zal zich bovendien meer verbonden voelen met het bedrijf en zal hier vol trots over spreken. De goede verhalen vanuit deze betrouwbare bron kunnen een grote positieve invloed hebben op uw naamsbekendheid.

Naast deze leuke extra’s zijn er ook genoeg basisaspecten die belangrijk zijn om uw personeel als ambassadeur te beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan mobiliteit, goede arbeidsvoorwaarden en uiteraard goede koffie.  Vaak kunnen deze kleine basiszaken al van grote invloed zijn op de mening die zij vormen over uw bedrijf of organisatie. Het is dus niet alleen van belang dat u uw personeel verblijd met complimentjes en geschenken, maar gewoon alle basiszaken goed op orde hebben kan al genoeg zijn om deze merkambassadeurs te activeren.

Heeft u vragen of bent u opzoek naar een origineel relatiegeschenk voor uw personeel? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan ons showroom.

Terug naar boven