In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Een terugblik op het geslaagde Tiel Netwerk Event

Tiel-Netwerk-EventMet de opkomst van meer dan 50 bedrijven en een leuk en gevarieerd programma was het Tiel Netwerk Event een groot succes. Er werden gedachten, ideeën en verhalen uitgewisseld en onder het genot van een hapje en een drankje werd er verteld en aandachtig geluisterd. Waar de zon even verdween en het met bakken uit de hemel viel, kwamen de partytent en de senz° paraplu’s goed van pas.


Het event begon om 15:30 uur met de eerste rondleiding. Tijd voor een kijkje achter de schermen bij de drukkerij en het magazijn. Bij de drukkerij mocht iedereen zijn of haar eigen pen laten graveren. In het magazijn werd er meer verteld over onder andere het logistieke proces en het zogenaamde ‘voice picking systeem’. Ook was er een ‘wind experience’ waarbij de senz° paraplu’s getest konden worden tegen enorme windstoten.

Na de rondleiding kon men testritjes maken in de verschillende Mercedes auto’s van Rüttchen Autowereld en kon men de geweldige Mercedes SLS bewonderen. In de partytent was er gelegenheid om te netwerken en een lekker kopje Lavazza koffie te drinken, in ruil voor een visitekaartje. Hiermee maakte iedereen tevens kans op een eigen Lavazza koffiemachine. En de winnaar is.... Frits Beunke van AveStaete Financieel Strategisch Advies B.V., van harte gefeliciteerd!

De catering van de Betuwe heeft gezorgd voor een heerlijk buffet, dat ondertussen binnen klaar was gezet. Men kon wat eten en drinken en ondertussen nog gezellig wat verder kletsen. Tot slot volgde er nog een leuke presentatie van Tommy Derks over Rüttchen Autowereld en de verschillende modellen auto’s.

Natuurlijk is niemand met lege handen naar huis gegaan. Iedereen kreeg een goodiebag met relatiegeschenken en een senz° paraplu voor een droge terugreis.

We hebben al veel leuke reacties gekregen en hopen dat iedereen het net zo’n geslaagde dag vond als ons. Indien u ook een reactie wilt achter laten, dan kunt u dit onder dit artikel doen of op onze andere social media kanalen. Het evenement is voorbij maar zoals ze bij ‘Dit was het nieuws’ altijd zeggen ‘Gelukkig hebben we de foto’s nog’. De foto’s kunt u hieronder in de slideshow bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven