In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Fiets Relatiegeschenken

Relatiegeschenk-FietsFiets relatiegeschenken zijn relatiegeschenken die vrijwel iedereen kan gebruiken. Vrijwel iedereen in Nederland heeft namelijk wel een fiets. Tijdens de Tour de France, die nog tot en met 27 juli duurt, zijn fiets relatiegeschenken erg populair. Fiets relatiegeschenken zijn echter heel het jaar door populair onder bijvoorbeeld fietsenmakers, fietsendealers en scholen.

Een veelgebruikt fiets relatiegeschenk is de Relatiegeschenken-fiets

relatiegeschenken te vinden. Zo kunt u denken aan de Poncho bal, de Opvouwbare bidon en de EHBO-set Annie. Als u op zoek bent naar relatiegeschenken voor fietstochten met kinderen, dan is het Promotioneel kinderveiligheidsvest, de Poncho met capuchon of de kinderrugzak wellicht interessant voor u. Erg handig voor bijvoorbeeld de fietstocht naar kamp of de fietstochten tijdens schoolreisjes. U kunt er voor kiezen om een relatiegeschenk in de vorm van een fiets aan te schaffen. Zo kunt u kiezen voor o.a. de Sleutelhanger wielrenner of de Sleutelhanger Fiets. De sleutelhangers zijn ideaal in te zetten als bedankje of als promotiemiddel. 
Als u alle fiets relatiegeschenken in één overzicht wilt zien, dan kunt u een kijkje nemen op onze speciale Fiets relatiegeschenk pagina. In het artikel ‘Relatiegeschenken voor onderweg’ kunt u bovendien meer lezen over relatiegeschenken voor op de fiets, voor in de auto of tijdens het wandelen.  

Terug naar boven