In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Gadget van de maand: de Thermosbeker Travel

Thermosbeker bedrukkenHet is weer tijd om een nieuw relatiegeschenk te bekronen tot gadget van de maand. Eenvoudig was de keuze niet. Wat is hét ultieme gadget voor februari? Iets dat de kou kan trotseren, iets dat warme verspreid tijdens Valentijnsdag of iets dat we kunnen gebruiken tijdens carnaval? Er is één geschenk dat aan al deze verwachtingen kan voldoen: de Thermosbeker Travel!

De thermosbeker Travel is een handig artikel om overal mee naar toe te nemen. De lekvrije beker heeft een afsluitbare deksel met een drinkopening. Zo kunt u toch genieten van een warm kopje koffie terwijl u rijdt. Bovendien is de thermosbeker voorzien van een zuignap, waardoor u deze op allerlei oppervlaktes kan vastzetten. Bijvoorbeeld wanneer u op Valentijnsdag in de trein zit naar uw geliefde.

Trotseer de kou!

Hoewel januari vrij zacht en zonnig was, kan februari weer een heel ander weerbeeld met zich mee brengen. Een thermosbeker is perfect om uzelf op ieder moment op te warmen. U maakt thuis een warm bakje koffie, thee of warme chocolademelk klaar waar u onderweg heerlijk van kunt genieten. Dat is nog eens een ultiem winter gevoel.

Thermosbeker bedrukkenVoor de carnavalsvierders

Ook voor de carnavalsvierders is dit een perfect geschenk om cadeau te krijgen. Na het feesten is het vaak een lange rit naar huis. Een oppeppertje is dan zeker gewenst. Helaas zijn de meeste koffiehuizen op dat tijdstip gesloten. Maak daarom thuis alvast een sterke bak koffie klaar en bewaar deze in de auto. Tijdens de rit terug kunt u dan heerlijk genieten van een verse bak koffie en kunt u er weer tegenaan.

Een persoonlijk geschenkThermosbeker bedrukken

De thermosbeker is een zeer praktisch winters geschenk om te ontvangen en zal nog lang door de ontvanger gebruikt worden. Bovendien is deze erg goed naar wens te bedrukken. Op één zijde of rondom, het kan allemaal! De thermosbeker Travel kan tot 5 kleuren bedrukt worden, waardoor u uw huisstijl goed terug kunt laten komen wanneer uw deze bedrukt met uw logo en/of een leuke tekst.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar de thermosbeker Travel? U kunt deze altijd komen bekijken in onze showroom in Tiel of Rotterdam. Maar u kunt uiteraard ook een sample van het artikel aanvragen. Hierdoor kunt u de gadget van de maand zelf uittesten.

Benieuwd naar de gadget van de maand maart? Volg onze blog via social media en blijf altijd op hoogte van alle nieuwtjes en laat u overdonderen door inspiratie. Bekijk ook andere gadgets en andere waterflessen. Op zoek naar meer wintergeschenken? Denk bijvoorbeeld ook eens aan bedrukte ijskrabbers - een heel betaalbare giveaway!

Terug naar boven