In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Gadget van de maand: hersenkrakerset voor gezonde afleiding op het werk!

Afschakelen van een baan is iets wat veel mensen erg lastig vinden. Het is goed om dagelijks een half uurtje te wandelen en het hoofd leeg te maken, om vervolgens met goede moed weer verder te gaan. Überhaupt draagt het houden van meerdere kleine pauzes verspreidt over de dag bij aan een overall productieve werkdag! Naast wandelen zijn er genoeg andere manieren om vaker per dag even te pauzeren en alles te laten bezinken. Er bestaan namelijk een hoop leuke spellen die ervoor zorgen dat u even aan iets anders denkt dan alleen uw werkzaamheden. Dit komt uw werk uiteindelijk alleen maar ten goede. Vandaar dat we deze maand hebben gekozen voor de hersenkrakerset als gadget van de maand! Lees verder om erachter te komen wat deze gadget precies inhoudt.

Dé hersenkraker tijdens werkHouten puzzle bedrukken

Denkspel 3-delig is dé hersenkraker tijdens het werk. De set bestaat uit drie houten denkpuzzels, verpakt in een witte houten doos. Het zijn houten figuren die slechts op één manier in elkaar gepuzzeld kunnen worden en zorgen daarom voor de ultieme afleiding tijdens een drukke werkdag. Uw hersens zijn dusdanig aan het werk tijdens het puzzelen, dat het juist weer voor nieuwe energie en frisse inzichten kan zorgen. Naast de nodige ontspanning biedt dit hersenkrakerspel tevens nieuwe inspiratie. Wie kan dit nu niet gebruiken tijdens een volle werkweek?

Fidget spinner bedrukkenFidget Spinner

Een leuk alternatief om de hersenen op andere manier aan het werk te krijgen, is de fidget spinner. Deze leuke classic gadget werd afgelopen jaar opnieuw razend populair. Dit gebeurde niet alleen onder kinderen, ook volwassenen werden hier verslaafd aan. Neem tijdens het werk de spinner in uw hand, draai eraan en doe er verschillende trucjes mee. Ook dit zet u op andere gedachten. Wilt u dit soort gadgets bedrukken? Dit is mogelijk! Zo spint uw logo lekker mee!

StressballenStressbal bedrukken

Door werkdruk kan er geregeld stress ontstaan, waardoor men op zoek gaat naar een manier om deze onrust kwijt te raken.  De stressballen en stressfiguren kunnen hierbij een grote dienst bewijzen. Knijp de stress en frustratie tijdens het werken er gerust uit, want daar zijn ze voor bedoeld!

Bent u op zoek naar meer bijzondere relatiegeschenken voor uw medewerkers of relaties? Bekijk dan het online aanbod van Van Helden Relatiegeschenken voor nog meer extra originele relatiegeschenken. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. We helpen u graag bij het maken van een juiste keuze! 

Terug naar boven