In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Gadget van de maand: Solar Sunflower

Het kantoor is een plek waar veel apparatuur non-stop aan het draaien is. Denk aan computers, printers en andere kantoorgadgets. Het is dus niet bepaald de meest energiezuinige plek!

Ook worden er op een gemiddelde werkdag talloze apparaten opgeladen, zoals tablets en smartphones. In een kantoorruimte stroomt er dus een hoop energie door de kabels heen. Wel doen steeds meer bedrijven hun best om een steentje bij te dragen aan een milieuvriendelijke en energiezuinige kantooromgeving. Dit begint al bij het uitschakelen van printers en koffiemachines zodra het kantoor gesloten is. Maar ook worden er steeds minder papieren brieven gestuurd en gebeurt dit steeds vaker per e-mail. Er zijn natuurlijk nog veel meer manieren om zuiniger om te gaan met voorzieningen. Een leuk relatiegeschenk om aan te sluiten bij deze MVO gedachte is de Solar Sunflower. Hieronder benoemen we drie redenen waarom dit hippe laadstation deze maand de gadget van de maand is!

Origineel

Ten eerste is de Solar Sunflower een ontzettend origineel relatiegeschenk. Deze gadget valt uw personeel ongetwijfeld eerder op dan een standaard bedrukte pen. Het item is op zich zelf al een pronkstuk maar is uiteraard ook functioneel. Daarnaast fleurt het per direct uw bureau op!

Milieubewust

Naast origineel is dit relatiegeschenk tevens een duurzaam en groen relatiegeschenk. De Solar Sunflower is namelijk voorzien van een klein zonnepaneeltje welke voor nieuwe energie zorgt. Zo wordt uw tablet of smartphone opgeladen met duurzaam verkregen energie. Ook kunt u deze handige en fleurige variant eventueel meenemen wanneer u onderweg bent met de auto. Zo kan u ook tijdens het rijden uw mobiele apparaten opladen. Dat is toch helemaal MVO proof?

Kantoorproof

Een relatiegeschenk dat u voor uw medewerkers of relaties koopt, moet uiteraard wel passend zijn voor op het kantoor. Daarnaast is het ook leuk wanneer het een inhaker betreft voor een specifieke feestdag of mijlpaal van het bedrijf. In ieder geval moet het nooit een willekeurig item zijn, het moet goed doordacht zijn. Deze Solar Sunflower is dat in ieder geval! Hij past helemaal binnen de kantoorsferen en sluit perfect aan bij duurzaamheid; een belangrijk aspect dat van ieder bedrijf wordt verwacht.

Bent u op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Bij Van Helden kunt ook kiezen voor met logo bedrukte relatiegeschenken. Zo maakt u het extra persoonlijk! Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag bij het maken van een juiste keuze!

Terug naar boven