0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Gadget van de maand: Virtual Reality bril

De technologie gaat tegenwoordig sneller dan dat wij met onze ogen kunnen knipperen. Nieuwe generaties en millennials groeien ermee op en zijn niet anders gewend. Protheses kunnen 3D geprint worden en via virtual reality kun je ergens aanwezig zijn door thuis op de bank te zitten. Het zijn mooie en veelbelovende ontwikkelingen die niet alleen bijdragen aan ontspanning, maar ook aan veel beroepen, denk aan de medische wereld. De Virtual Reality bril is een uitstekend voorbeeld hiervan. Hier kunt u zich uren mee vermaken. Daarom is dit item de gadget van de maand bij Van Helden!

Virtual Reality brilVR bril bedrukken

Een Virtual Reality bril is helemaal hip en in veel aspecten niet meer weg te denken. Woonwinkels haken hier zelfs op in door met behulp van een ontwerp-app, uw wenshuis in 3D te laten zien. Maar ook is het mogelijk om 3D films thuis te bekijken via een Virtual Reality bril. Voor bedrijven is het leuk om deze VR bril als luxe giveaway te schenken aan relaties op bijvoorbeeld een conferentie. Op ludieke wijze laat u dan middels deze bril een demo of bedrijfsfilmpje zien. Dit wordt ongetwijfeld onthouden door uw collega’s in het werkveld waar nog lang over nagepraat zal worden. 

Specificaties

De Virtual Reality bril is geschikt voor verschillende soorten smartphones en dus is een veelzijdig en ruim-toepasbaar relatiegeschenk. De bedoeling is dat u de telefoon, met het scherm naar uw gezicht, in de VR bril bevestigt. Via een knopje aan de zijkant kan de scherpte worden bijgesteld, zodat het beeld altijd haarscherp is voor de sterkte van uw ogen. Met een elastieken band wordt de bril, via de zijkant en bovenkant van het hoofd, bevestigd. Zo zit hij stevig, indien u onverwachts een virtueel achtbaanritje gaat maken! Ook is de bril voorzien van een rubberen rand. Deze zorgt ervoor dat de bril afgesloten en comfortabel op uw gezicht zit, waardoor licht niet wordt toegelaten. Dit draagt bij aan de ultieme 3D ervaring. Wilt u voor extra luxe dit fantastische relatiegeschenk bedrukken? Dit is uiteraard mogelijk. De bedrukking komt aan de voorzijde van de bril te zitten.

Bent u op zoek naar andere unieke of moderne relatiegeschenken of naar een klassieke topper, zoals de bedrukte USB stick? Bekijk dan ons online aanbod voor meer inspiratie en originele relatiegeschenken. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Terug naar boven