In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Geef veiligheid cadeau: 6 ideeën

De dagen worden korter en donkerder. Veiligheid is een belangrijk aspect het hele jaar door, maar vereist in het najaar net wat meer aandacht. De fietslampen moeten op tijd aan, u moet goed zichtbaar zijn tijdens het hardlopen en ook kinderen moeten ten alle tijden goed beschermd zijn. Wij zetten zes ideeën op een rijtje waarmee u uw relaties ‘veiligheid’ cadeau kan doen.

VeiligheidsvestenVeiligheidsvest bedrukken

Het veiligheidsvest is een kledingstuk dat iedereen in huis of in de auto zou moeten hebben. Zo zijn deze onmisbaar bij o.a. autopech. Maar het veiligheidsvest mag bijvoorbeeld ook niet ontbreken bij uitjes in het onderwijs. Daarom bieden wij u naast de standaard veiligheidsvest ook speciale veiligheidvesten voor kinderen. Het leuke aan de veiligheidsvesten is dat u deze geheel naar wens kunt bedrukken, bijvoorbeeld met uw logo of een leuke, promotionele tekst.

EHBO set

Wat ook zeker niet mag ontbreken zijn de EHBO sets. U vindt ze in allerlei soorten en maten, waardoor u voor iedere ruimte een passende set kunt vinden. Zo is de uitgebreide EHBO doos Auto geschikt voor onderweg. Deze is onder andere ook uitgerust met een veiligheidsvest en een knijpkat.

Daarnaast hebben wij ook compacte sets voor in huis, op kantoor of op scholen, waaronder onze Topper: de EHBO set mini. Dit is een compact etuitje met een volledige eerste hulp uitrusting met o.a. een schaartje, pincet, verband, pleister en steriel gaasje.

Polsband bedrukkenSiliconen polsband met LED

De siliconen polsband is een perfect geschenk voor hardlopers en outdoor sporters. De siliconen polsbandje zit namelijk extra comfortabel tijdens het sporten en zit niet in de weg. De polsband heeft twee LED lampjes en is tevens voorzien van een knipperlichtfunctie. Hierdoor valt u zeker op waardoor uw veiligheid wordt bevorderd.

Spaakreflectoren

Spaakreflectoren

Tijdens een fietstocht is een fietslamp onmisbaar, maar vaak bent u vanaf de zijkant niet goed zichtbaar. Met de spaakreflectoren kunt u ervoor zorgen dat uw relaties van alle zijdes goed zichtbaar zijn in het verkeer. De 3M spaakreflectoren worden per 10 stuks geleverd, waardoor u eenvoudig uw voor- en achterwiel kan voorzien van de reflectoren.

Promotionele reflector

Niet alle kinderen zullen met de fiets naar school gaan, maar u wilt uiteraard wel dat ze goed zichtbaar zijn in het verkeer. De promotionele reflector is voorzien van een karabijnhaak, waardoor u deze eenvoudig aan de schooltas kan hangen.

Tip van Held: De reflector is ook voorzien van een lampje met vast, knipper en snel knipper stand.

Veiligheidsbril bedrukkenVeiligheidsbril

Het najaar staat uiteraard voor een groot deel in het teken van kerst en oud en nieuw. Deze periode is niet compleet zonder vuurwerk en dit mag uiteraard niet afgeschoten worden zonder een veiligheidsbril. Door al uw relaties een veiligheidsbril te schenken, help u mee om ongelukken te voorkomen. Ook voor kinderen is dit een zeer gewenst geschenk.

Door een praktisch relatiegeschenk als bovenstaande voorbeelden cadeau te doen, werkt u niet alleen aan uw naamsbekendheid maar ook aan de veiligheid van uw relaties. Dit zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties. Wilt u nog meer inspiratie? Beijk originele relatiegeschenken of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven