In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Geschenken laten graveren: relatiegeschenken met een luxe uitstraling

Het graveren van uw geschenken is een perfect idee als u op zoek bent naar een geschenk met een luxe en zakelijke uitstraling. Een relatiegeschenk met daarop uw naam zorgt bovendien voor een vergroting van uw naamsbekendheid. 

Lasergraveren: Wat is dat?

U wilt uw geschenken laten graveren, maar wat is graveren eigenlijk? Een lasergraveermachine zorgt ervoor dat uw logo of tekst wordt aangebracht in het materiaal van het geschenk. Graveren geeft een strakke uitstraling en wordt daarom vaak gebruikt bij luxe pennen. Deze techniek wordt met name toegepast bij metalen en houten geschenken. Graveren geeft luxe relatiegeschenken nog een extra chique uitstraling.  

Pennen graveren

Pennen zijn het ideale zakelijke geschenk. Laat ze graveren met een speciale tekst of uw logo en ze zien er meteen nog stijlvoller uit. Luxe pennen stralen een bepaalde klasse uit en zijn daarom het perfecte geschenk voor uw zakenrelaties. Ga bijvoorbeeld voor de bekende Parker pennen, die zowel te bedrukken als te graveren zijn!

Messen graveren

Bent u actief in de horeca, dan is een messenset een erg toepasselijk relatiegeschenk. Bij ons kunt u verschillende messen(sets) laten graveren. Wat dacht u van deze 14-delige messenset? Een luxe messenset perfect voor in iedere keuken. Hier maakt u uw klanten en relaties erg blij mee. 

Zaklamp graveren

Zaklampen zijn ook perfect voor een gravering. We hebben zaklampen in allerlei soorten en maten. Gegraveerd met uw logo zijn ze ook nog eens goed voor uw naamsbekendheid. Iedere keer als uw relatie een lichtje in het donker nodig heeft komt hij of zij weer in aanraking met uw naam.

Geschenken laten graveren bij Van Helden

Laat uw geschenk graveren bij van Helden Relatiegeschenken. U kunt bij ons gemakkelijk online bestellen. Kies een product dat gegraveerd kan worden. Naast bovenstaande producten is er nog veel meer keuze. Wat dacht u bijvoorbeeld van een BBQ tang? Een perfect geschenk voor het voorjaar of de zomer. Of een stijlvol wijnkistje? Dat doet het ook altijd goed als geschenk. Helemaal leuk als u het met uw eigen logo of bedrijfsnaam laat graveren. Zo wordt uw naam meteen verspreid. Heeft u vragen over het graveren van geschenken dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 

In onderstaand filmpje kunt u zien hoe het graveren van geschenken werkt. 

Terug naar boven