In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Help uw klanten gezond te worden en te blijven met deze 5 sportieve relatiegeschenken

Hardloopvest BedrukkenHet is volop lente en iedereen is al druk aan het plannen voor de zomer(vakantie). Bent u al helemaal fit voor de zomer? Wij hebben speciaal voor u vijf sportieve relatiegeschenken geselecteerd die u en uw relaties zullen helpen om in vorm te komen.

1. Stappentellers

Met de stappenteller kunt u uw successen meten. Tijdens het harploden of joggen houdt de stappenteller precies bij hoeveel stappen u heeft gezet. Daarnaast meten stappentellers ook het aantal kilometers dat u heeft afgelegd, de verbrande calorieën en meer. Met de stappenteller CO2 kunt u zelfs meten hoeveel CO2 verbruik wordt verminderd door te lopen in plaats van de auto te nemen.

2. Gepersonaliseerde bidons

Een bidon is het ultieme sportgeschenk voor iedere relatie. De bidons kunnen namelijk gevuld worden met water of een heerlijke sportdrank voor extra verfrissing tijdens het sporten. Omdat een bidon altijd gebruikt wordt, is het belangrijk dat deze qua design en inhoud precies bij uw relaties past.

De Bidon shine heeft bijvoorbeeld een subtiele curve, waardoor de bidon zeer geschikt is voor de vrouwelijke doelgroep. Voor jongeren is de drinkfles van Bobble erg geschikt. De Bobble heeft een modern en speels design en is helemaal van deze tijd. U kunt ook kiezen voor een bidon die bij iedere doelgroep past. Bekijk alle bidons en laat deze personliseren met uw logo.

3. Compacte saladebeker

Saladebeker BedrukkenEen gezonde maaltijd is het halve werk. Met de saladebeker kunt u heel gemakkelijk een zelfgemaakte salade meenemen vanuit huis. De saladebeker is compact en is daardoor gemakkelijk mee te nemen. Bovendien heeft de beker een extra bakje voor de dressing. Ook over het bestek hoeft u zich geen zorgen te maken. Deze saladebeker is namelijk al voorzien van een vork.

4. Springtouw Jump

Wist u dat u met springtouwen ongeveer 0,14 calorieën per kilo, per minuut verbrandt? Als u bijvoorbeeld 80 kilo weegt en u gaat tien minuten touwtje springen, dan verbrandt u ongeveer 112 calorieën. Bovendien is touwtje springen niet echt een zware work-out, maar meer een leuke bezigheid.

De springtouw Jump is extra praktisch met een meedraaiend handvat, een digitale telfunctie en een display voor o.a. het aantal sprongen en het calorieverbruik.

5. Hardloopvest Fluo

Het hardloopvest Fluo is ideaal voor vroege vogels en de ‘laat vliegers.’ Als u in het donker hardloopt is zichtbaarheid van groot belang. De felgele hardloopvest is voorzien van reflecterende details. Omdat de hardloopvest bij de outfit hoort hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken dat u bijvoorbeeld een reflectieband of lampje vergeet. Met deze hardloopvest valt u altijd op.

Begin vandaag nog aan uw nieuwe gezonde levensstijl. Met deze praktische en sportieve artikelen bent u binnen ‘no time’ in vorm en kunt u met een fit lichaam genieten van de zomerzon. Bent u opzoek naar iets anders? Bekijk dan het sportassortiment en laat u verder inspireren.

Terug naar boven