In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Het succes van de soundmachine

Een van de successen in het assortiment van Van Helden Relatiegeschenken is de soundmachine. Een ideaal promotiemiddel, dat los verkrijgbaar is. Daarnaast is de soundmachine één van de artikelen die u gratis kunt krijgen bij onze speciale cadeau actie. U kunt de soundmachinecadeau krijgen bij een bestelling van minimaal 1.000 Unilite M3L aanstekers, 1.000 balpennen Circle of een goederenbedrag van minimaal 1.000 euro.

Door muziek af te spelen en/of door gebruik te maken van de meegeleverde microfoon zorgt u met de soundmachine voor een gezellige sfeer. Leuk voor bij bedrijfsfeesten, het WK en andere speciale gelegenheden. De soundmachine is gemakkelijk te verplaatsen door de wieltjes en de uittrekbare handgreep. Ideaal voor als u ‘on the road’ bent.

Met de soundmachine kunt u uw doelgroep op straat uitstekend bereiken, door gebruik te maken van de microfoon en/of door middel van muziek. De soundmachine heeft een stand-by tijd van 3 tot 5 uur en een oplaadbare batterij. De soundmachine heeft twee aansluitingen voor een microfoon en heeft een AUX, USB, SD en MMC ingang. Daarnaast kunt u ook de FM radio aanzetten als u niet uw eigen muziek bij de hand heeft.

Op VanHelden.nl vindt u onder het rubriek ‘USB & Computer niet alleen speakers en radio’s,maar nog veel meer.

Wenst u meer informatie? Ga dan naar onze contactpaginaen mail ons uw vraag en/of opmerking.

Terug naar boven