In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Hoe wij de straten van Rotterdam verwarmden – [must-see video]

Enkele weken geleden hebben onze verkoopadviseurs in hartje Rotterdam warmte en liefde mogen verspreiden. Op deze grijze winterdag brachten zij kleur aan voorbijgangers. Een mooi gebaar in deze tijd van romantiek. Bij jong en oud werd er een glimlach op het gezicht getoverd en  de reacties waren onbetaalbaar. Benieuwd naar hoe dit eruit zag? Bekijk dan snel de video.


Hartverwarmende weggevertjes

Het verspreiden van warmte en liefde werd niet alleen overbracht via onze vrolijke en spontane medewerkers, maar ook door middel van een origineel weggevertje. De voorbijgangers werden verrast met een unieke hartvormige handwarmer. Wanneer de metalen clip in de pad werd omgebogen wordt de warmtepad hard en warm. Een aangename verrassing, waarmee direct de aandacht van de ontvanger getrokken werd.

Het mooie was dat naast het hartverwarmende boodschap ook direct het logo in beeld kwam. Hierdoor was het niet alleen een sympathiek gebaar, maar ook een perfect marketingmiddel om naamsbekendheid mee te verhogen. Een win-win situatie waarmee je de harten van je doelgroep kan veroveren.

Wil je meer weten over de actie of wil je weten wat relatiegeschenken voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op en laat je inspireren.

Terug naar boven