In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Indruk achter laten op de beurs? Bekijk deze 6 verrassende beursmaterialen

Pen BedrukkenPromotionele weggevers zijn onmisbaar op de beurs. Pennen, sleutelhangers en stressballen zijn allemaal give aways die ingezet kunnen worden. Maar met welke relatiegeschenken kunt u de bezoekers echt verrassen? Wij zetten de zes meest verrassende weggevers op een rijtje.

Stylus pen Light

Een bedrukte pen is al jarenlang dé perfecte weggever op beurzen. Bijna iedere standhouder zal een bedrukte pen inzetten als promotiemiddel. Welke pen kiest u om op te vallen op de beurs? De stylus pen Light is onze persoonlijke favoriet. De pen is helemaal van nu. Met het stylusdopje kan touchscreen bediend worden en in de houder zit een lampje. Uw logo of tekst wordt gegraveerd, zodat deze licht geeft tijdens het schrijven. Dat is nog eens een uniek en verrassend beursgeschenk.

Draagtas bedrukkenNonwoven draagtas

De nonwoven draagtas mag zeker niet aan het lijstje ontbreken. Deze trendy draagtas zal namelijk niet snel ondersneeuwen bij alle andere beurtassen. Dankzij de gekleurde hengsels val deze extra goed op. Kies voor een opdruk in dezelfde kleur als de hengsels voor een professionele uitstraling. De draagtas is zeer ruim en kan goed gevuld worden met catalogi, flyers en andere goodies.

Waterfles bedrukken

Flesje water

Een beurs kan al snel erg warm worden. Biedt uw bezoekers een verfrissing en profiteer onbewust van meer bereik en naamsbekendheid. De flesjes water zijn in verschillende formaten te bestellen. Daarnaast kunt u ook kiezen tussen een draaidop en een sportdop. Ook qua opdruk heeft u vele mogelijkheden. Omdat de flesjes in full colour bedrukt worden kunt u eindeloos variëren.

Custom made sleutelhanger

Een sleutelhanger is niet een heel verrassend geschenk om weg te geven op de beurs. Maar als u een sleutelhanger laat maken in de vorm van uw logo, mascotte of een leuke kreet heeft u gegarandeerd een unieke en originele weggever in handen. Uw eigen custom made logo wordt een ware ‘must have’ op de beurs.

Schürinck notitieboekje

Notitieboekje bedrukkenDe Schürinck is een leuk, compact en uniek notitieboekje. Dankzij de flexibele kaft is deze gemakkelijk mee te nemen naar afspraken en vergaderingen. In de rug van het boekje kan een pen ingestoken worden. Laat het boekje bedrukken met een inspirerende tekst en combineer deze met een pen met logo. Uw bezoekers zullen zeker gemotiveerd raken van dit unieke geschenk.

Memoboekje met calculator

Dit memoboekje is een leuke multifunctionele weggever die uw bezoekers eenmaal terug op kantoor veel zullen gebruiken. Dit praktische geschenk is dus niet alleen op de beurs een succes, maar ook lang daarna nog.

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan ons speciale assortiment voor de beurs, meer weggevertjes of lees meer over bedrukt promotiemateriaal. Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven