In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Jamie Oliver relatiegeschenken

Jamie-Oliver-relatiegeschenkenJamie Oliver is een Britse chef-kok, restaurant eigenaar en media icoon. Wie kent hem inmiddels niet? In dit artikel zal er meer verteld worden over de relatiegeschenken van Jamie Oliver.

Jamie Oliver, ook wel bekend als ‘The naked chef’, is in Nederland vooral bekend van zijn tv programma’s, kookboeken en keukengerei. Bij Van Helden Relatiegeschenken zijn er een aantal relatiegeschenken beschikbaar van Jamie Oliver. Het zijn relatiegeschenken van een uitstekende kwaliteit met een luxe uitstraling.

Van Helden Relatiegeschenken heeft vier relatiegeschenken van Jamie Oliver in het assortiment. U kunt kiezen uit:

 

 

 

 

·         Het Jamie Oliver schort
·         Jamie Oliver vleesmessen laten graveren met uw reclametekst en/of logo. Uw relaties zullen de gravering al door de giftbox heen kunnen zien.

De Jamie Oliver waterglazen
Dit relatiegeschenk bestaat uit een set van 3 waterglazen die per set verpakt zijn in een Jamie Oliver
Jamie-oliver-bedrukken
Giftbox. De waterglazen zijn gemaakt van glas dat voorheen van een jampot was. Doordat de Jamie Oliver waterglazen volledig zijn gemaakt van gerecycled glas, is het een relatiegeschenk dat ook nog is duurzaam is. De glazen zijn vaatwasserbestendig en hebben een inhoud van 35 cl. Bedrukking is mogelijk op aanvraag.
 
U kunt alle vier de relatiegeschenken van Jamie Oliver op onze speciale pagina bekijken. Als u geïnteresseerd bent in ander keukengerei, dan kunt u een kijkje nemen op onze speciale keukengerei rubriek.

TIP! Heeft u een vraag en/of een opmerking? U kunt ze hieronder plaatsen of contact met ons opnemen via onze contactpagina.
Terug naar boven