In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Jubileum Stuntacties, want Van Helden bestaat 50 jaar!

 Cadeau actieVan Helden bestaat 50 jaar! Best wel een flinke feestsprong waard, vinden wij. Zeker ook voor u! Vanzelfsprekend profiteert u van dit unieke jubileum. Met extra kortingen, exclusieve jubileum aanbiedingen, veel nieuwe artikelenen een vernieuwde mobiele webshop waarmee u voortaan nog sneller relatiegeschenken selecteert en bestelt.

Profiteer nu bijvoorbeeld van onze jubileum cadeau acties:
• Gratis Selfie Stickbij afname vanaf €250 (excl. BTW)
• Gratis Mini Koelkastbij afname vanaf €500 (excl. BTW)
• Gratis Business Trolleybij afname vanaf €1.000 (excl. BTW)

Bekijk alle Jubileum acties op Vanhelden.nl/Jubileum

Vanhelden.nl/jubileum

Nieuw! Helden Jubileum Krant
Deze week hebben veel van onze klanten de Helden Jubileum Krant ontvangen. In de krant kunt u 220 Helden vinden, speciaal geselecteerd voor de lente. Daarnaast vindt u in de Helden Jubileum krant o.a. speciale kortingen, nieuwe artikelen en stuntacties.

Bekijk de Helden Jubileum Krant direct online via Vanhelden.nl/Krant

 

Kracht van het medium
Oprichter A. van Helden (68) startte in 1965 in de avonduren met de verkoop van pennen, een product dat tot op de dag van vandaag in de top-3 van meest populaire relatiegeschenken is terug te vinden, naast paraplu’s en tassen. Een pen is een typisch gebruiksvoorwerp dat dagelijks diverse keren wordt gebruikt en tijdens de levensduur gemiddeld 7 keer wordt doorgegeven. Van Helden bedrukt er ruim 100 miljoen per jaar. In die bedrukking zit de grote kracht van het medium: tastbaar beter bereik.

Een relatiegeschenk bedrukt met een logo of boodschap is veel meer dan een cadeautje. Het levert meerwaarde bij de positionering van een merk, het versterken van het imago of de marketing van een product, dienst of event door één-op-één communicatie gedurende langere tijd. Volgens onafhankelijk onderzoek overtreft de impact van dit medium die van commercials en advertenties. Bedrukte relatiegeschenken verbinden succesvol mensen en organisaties.

 

 Van Helden bestaat 50 jaar!
 
Terug naar boven