In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Klantreview: hoe Madeleine, trouwambtenaar, haar perfecte relatiegeschenk vond

Voor veel ondernemers is de zoektocht naar de beste relatiegeschenk niet altijd gemakkelijk. Madeleine, trouwambtenaar kroop voor het kiezen van de juiste give-away in de huid van haar klanten. Het was een moeilijke zoektocht, maar met de hulp van onze collega Stephan zijn ze tot een prachtig geschenk gekomen. Het hele verhaal van Madeleine, trouwambtenaar leest u hier.

Na heel wat wikken en wegen besloot ik in de huid te kruipen van een toekomstig bruidspaar en wat bleek dat een notebook wel erg handig is om bij te houden hoe de vorderingen gestaagd vorderen en wat er zoal nog geregeld moet worden. Zo’n persoonlijk boekje is niet alleen handig in deze tijd dat alles maar digitaal moet maar ook een mooi aandenken aan de mooiste tijd van je gezamenlijk leven, vooral als je de opzet van je gelofte hierin hebt gemaakt.
Het is tastbaar en wordt een kostbaar bezit en je weet zeker dat deze nooit wordt gehackt !

Het idee om een toilettasje op te nemen in de relatiegeschenkjes was een super idee, niet alleen voor mij maar ook voor de mensen om mij heen, ‘waarom een toilettasje?’ Uit ervaring weet ik dat het fijn is om zo’n klein tasje in je tas te hebben waar je rommeltjes, wat make-up e.d. in kwijt kan. Leuk toch als je iedere keer het tasje tevoorschijn tovert en je ziet de naam van je trouwambtenaar verschijnen. Ik weet zeker dat er zo af en toe een grote glimlach verschijnt en de herinneringen aan die ene mooie dag alle donkere wolken laat verdwijnen als die er zouden zijn.

Zeep bedrukken Zeep bedrukken Zeep bedrukken

En dan het zeepje, in hartvorm, dat was wel mijn ding ! Het ruikt lekker, ziet er leuk uit en is echt zo’n hebben dingetje.
Ik wordt er vrolijk van, het symboliseert in alles de liefde. Het heeft de vorm van liefde en, zoals ik altijd zeg : ‘ Laat liefde stromen’, dat gebeurd dus nu niet alleen als je elkaar lief hebt, ruimte geeft en koestert, je moet dan wel mijn zeepje hebben. Het werd een hartzeepje in een plastic hartdoosje, echt iets om weg te geven met trots en het is ook nog eens chic. Ik geef wel als advies mee om ze te kopen met hoesje. De zeepjes zijn behoorlijk kwetsbaar en het hoesje is altijd te gebruiken om een kleine blijvende herinnering in te bewaren.

Dank je wel Stephan voor je geduld en meedenk adviezen, Van Helden relatiegeschenken het is weer gelukt om met mijn ideeën iets moois te creëren.  

Een warme groet,

Terug naar boven