In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

LoyalTea relatiegeschenken

Loyaltea-relatiegeschenkenAls u op zoek bent naar een gezond, duurzaam en vooral ook lekker relatiegeschenk, zal u ongetwijfeld uw zoektocht kunnen staken na het lezen van dit artikel. LoyalTea is hét merk voor de beste relatiegeschenken op het gebied van thee. De thee komt van de beste theetuinen, hoog gelegen in de heuvels van Sri Lanka.

In het assortiment van Van Helden Relatiegeschenken kunt u een groot aantal LoyalTea relatiegeschenken vinden. Het zijn originele relatiegeschenken die gewaardeerd worden door al uw relaties. Door uw LoyalTea relatiegeschenken te laten bedrukken, zullen uw relaties uw logo en/of boodschap tegenkomen op dé momenten van ontspanning.

Er zijn een aantal nieuwe LoyalTea relatiegeschenken toegevoegd aan het assortiment van Van Helden Relatiegeschenken. Dit zijn drie LoyalTea giftsets, de LoyalBamboo koker, de LoyalCanGift en de LoyalTea Mugbuddy. Persoonlijke aanraders zijn de Loyaltea Mugbuddy en de Loyal Giftset Yala. Originele relatiegeschenken die behalve erg handig, ook nog is erg voordelig zijn.


Overige LoyalTea relatiegeschenkenzijn LoyalTea theezakjes, LoyalTea piramide boxjes,  LoyalTea Can en LoyalTea box. De LoyalTea can en LoyalTea boxis ook custom made beschikbaar. LoyalTea is een merk dat al jaren goed scoort onder onze klanten.

U vindt alle LoyalTea relatiegeschenkenin één overzicht op onze speciale LoyalTea pagina. Voor thee relatiegeschenken van andere merken kunt u ook terecht op de website van Van Helden Relatiegeschenken.

 

 

TIP! Heeft u een vraag en/of een opmerking? U kunt ze hieronder plaatsen of contact met ons opnemen via onze contactpagina.

 

 

Terug naar boven