In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Luxe relatiegeschenk ideeën voor het nieuwe jaar

Charles Dickens balpen Oliver

2017 staat voor de deur en de feestdagen naderen met rasse schreden. Het moment om je relaties te waarderen met een eindejaarsgeschenk is weer aangebroken. Toch kan het lastig zijn om het juiste geschenk uit te kiezen. Daarom helpen we je een handje door een aantal luxe relatiegeschenken overzichtelijk voor je op een rijtje te zetten.

Misschien zie je het geven en ontvangen van een kerstgeschenk of eindejaarsgeschenk als een verplichting in plaats van een leuke gelegenheid. Om deze sleur te doorbreken is het belangrijk om te weten wat voor geschenk echt bij je relatie past. Achterhaal dus de hobby’s en interesses van hem of haar als je deze nog niet weet. Wanneer je een passende keuze hebt gemaakt, is de volgende stap het zorgen voor een persoonlijk tintje aan het geschenk. Dit kan bijvoorbeeld door het toevoegen van een bedrukking, een naamkaartje of een persoonlijke attentie. 

Luxe pen (Charles Dickens)

Een pen is een klassiek relatiegeschenk dat nooit zal misstaan. Zeker niet wanneer je een extra luxe pen van bijvoorbeeld Charles Dickens geeft. Niet iedere ontvanger wordt direct een soortgelijke schrijver, maar deze luxe pen is in ieder geval geen standaard relatiegeschenk. Zeker niet wanneer je een persoonlijk inscriptie toevoegt aan de pen, om deze persoonlijker en unieker te maken. Voor het geval je met de desbetreffende relatie in onderhandeling bent, kan je er op subtiele wijze voor zorgen dat hij of zij de overeenkomst met de door jouw gestelde voorwaarden kan tekenen. 

Bluetooth speaker bathroomBluetooth Speaker Beathroom

Douchen of een bad nemen is een moment van ontspanning. Muziek zorgt daarnaast ook bij veel mensen voor ontspanning. Waarom zou je dan geen bluetooth speaker voor in de badkamer geven? Deze bluetooth speaker is waterdicht, zodat deze perfect gebruikt kan worden in de badkamer. Een bathroom speaker is origineel, uniek en zal zeker niet uit de toon vallen. 

Touchscreen handschoen BluetoothTouchscreen bluetooth handschoenen

Met warme handen telefoneren in de buitenlucht is gewoon mogelijk met touchscreen bluetooth handschoenen. Met deze handschoenen en de geïntegreerde bluetooth headset kost bellen evenveel moeite als het houden van je hand tegen je oor.

Spellenset

Na alle technologische gadgets, kan een traditioneel spellenset ook niet ontbreken aan het rijtje luxe relatiegeschenken. Wanneer je relatie kinderen heeft of een familiair type is, komt een set met diverse soorten spellen zeker van pas rond de feestdagen. Schaakstukken, speelkaarten, dobbel- en dominostenen zijn allemaal in de doos te vinden.

Spellenset

Kies dus een origineel relatiegeschenk dat past bij de interesses van je relatie. Een persoonlijke touch door het toevoegen van een naamkaartje, persoonlijke boodschap of inscriptie zorgt ervoor dat je op de juiste manier je waardering laat blijken. Heeft u nog vragen over luxe relatiegeschenken voor het nieuwe jaar of wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Van Helden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of advies.

 

Terug naar boven