In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Maak kennis met de Van Helden Boys – VLOG

Maak kennis met twee enorme relatiegeschenkenfans; Niels en Sven. Ze zijn niet alleen de beste verkoopadviseurs bij Van Helden (vinden ze zelf), maar zullen je vanaf nu ook op de hoogte gaan houden van de leukste nieuwtjes en handigste tips op het gebied van relatiegeschenken. Niels en Sven geloven in de kracht van relatiegeschenken en dat delen ze graag! 

Bekijk de eerste vlog en maak op een unieke manier kennis met Van Helden. De heren zouden ook graag willen weten wat JIJ zou willen weten. Heb jij je altijd al afgevraagd op welke manier een bepaald artikel bedrukt wordt, hoe één van onze geschenken er in het echt uitziet of wil je een kijkje nemen achter de schermen bij de drukkerij of in het magazijn? Al je vragen, ideeën, tips, etcetera kan je achterlaten in de comments hieronder of op Youtube - dan gaan Niels en Sven er zeker mee aan de slag!

 

Terug naar boven