In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Met stijl en gemak een kreukelvrij pak

Suitroller-van-heldenDe Rollor suitroller is een innovatief relatiegeschenk van Nederlandse bodem met een geweldig verhaal. Dankzij de rollology technologie is het mogelijk een pak opgerold mee te nemen zonder dat het kreukt of vies wordt. De Suitroller maakt het meenemen van een pak erg makkelijk. In het filmpje onderaan dit artikel ziet u hoe de rollology technologie werkt.  

In 2010 zat de pas afgestudeerde Teun van der Laan met een probleem. Hij wou namelijk zijn pak praktisch, stijlvol en kreukvrij meenemen naar zijn eindpresentatie. Echter was er nog geen enkel product dat voldeed aan deze eisen. Terwijl hij in een sushi bar zat en naar zijn sushi rol keek, kwam hij tot de oplossing. Samen met Robert Hoes, een goede vriend, creëerde hij de Rollor suitroller.
 
De suitroller van het merk Rollor is een mooie en unieke kledinghoes om eenvoudig uw pak stijlvol, praktisch en kreukvrij te vervoeren. Door de speciale rollology technologie kreukt het pak niet. De rollology technologie is gebaseerd op twee wetenschappelijke principes om te voorkomen dat stoffen kreuken namelijk:
- Het voorkomen van druk.
- Het voorkomen van vouwen.

Buiten dat het zorgt voor een kreukvrij pak beschermd het uw pak ook tegen vuil en vocht. De voering aan de binnenkant zorgt voor een zachte, mooie achtergrond om uw pak op te leggen. De suitroller maakt het reizen met uw pak onverwacht stijlvol en comfortabel. Alle suitrollers zijn handgemaakt, van hoge kwaliteit en worden geleverd met een verstelbare en afneembare schouderriem en een speciaal ontworpen oprolbare kleerhanger.
Suitroller-kreukelvrij-pakDe suitroller is een compleet product dat bekend staat om een aantal zaken namelijk:
  • Praktisch
Hij is zeer eenvoudig te dragen door middel van een schouderriem of gewoon door middel van handvatten. Daarnaast weegt het product niet veel waardoor u er geen last van heeft als het op uw rug zit. Bovendien is het een zeer compact product en is hij niet onhandig groot.
  • Anti kreuk
Dankzij de rollogy technologie komt uw pak kreukvrij aan op de plaats van bestemming en is uw pak klaar om gedragen te worden.
  • Stijlvol
Buiten het feit dat het product heel erg praktisch is, is het ook gewoon een mooi en stijlvol product. Dankzij de mat zwarte kleur in combinatie met de zilveren plaatjes straalt het kwaliteit en luxe uit.

Terug naar boven