In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Met stijl en gemak een kreukelvrij pak dankzij de Rollor suitroller en tieroller

Suitroller-relatiegeschenkDe Rollor suitroller is een innovatief relatiegeschenk van Nederlandse bodem met een geweldig verhaal. Dankzij de rollology ®technlogie is het mogelijk een pak opgerold mee te nemen zonder dat het kreukt of vies wordt. De suitroller maakt het meenemen van een pak erg makkelijk. In het filmpje onderaan dit artikel ziet u hoe de rollology ® technologie werkt.   

In 2010 zat de pas afgestudeerde Teun van der Laan met een probleem. Hij wou namelijk zijn pak praktisch, stijlvol en kreukvrij meenemen naar zijn eindpresentatie. Echter, er was nog geen enkel product dat voldeed aan deze eisen. Terwijl hij in een sushi bar zat en naar zijn sushi rol keek, kwam hij tot de oplossing. Samen met Robert Hoes, een goede vriend, creëerde hij de Rollor suitroller.

In het boekje dat aan de suitroller vast zit, staat het volgende geschreven: “We hope it enhances the quality of your travel experience as much as it does for us.” Dit geeft mooi weer met wat voor intentie het product is gemaakt en waarvoor het is gemaakt. Het maakt het reizen met een pak makkelijker en tegelijkertijd ook veiliger.

De suitroller heeft een frisse en stijlvolle uitstraling en weegt slechts 2,2 kilo. Hij kan handig worden meegenomen aan de handgreep. Tevens zijn alle suitrollers handgemaakt en voorzien van een garantieperiode van twee jaar. Een stijlvol, handig en innovatief relatiegeschenk en een echte aanrader voor wie regelmatig een pak draagt.

Naast de suitroller heeft Van Helden Relatiegeschenken ook een tieroller in het assortiment. Hiermee kan met hetzelfde gemak een stropdas worden meegenomen, zonder dat het vies wordt of kreukt.
Beide zijn natuurlijk personaliseerbaar met uw logo en/of naam. Hierdoor maakt u het relatiegeschenk nog stijlvoller en persoonlijker.

De suitroller kunt u hier bestellen. De tieroller is hier te bekijken en te bestellen. Op 2 & 3 april staan wij ook met de suitroller op het PromZ Event. Het PromZ Event wordt gehouden in de jaarbeurs Utrecht, in hal 3. U kunt ons vinden bij stand 426.


TIP! Heeft u een vraag en/of een opmerking? U kunt ze hieronder plaatsen of contact met ons opnemen via onze contactpagina.

 


 

Terug naar boven