In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Nazomeren? Dat gaat met deze 3 geschenken wel lukken

Na een heerlijk warme zomer mogen we nu genieten van een paar dagen met prachtig nazomerweer. De één zal deze dagen gebruiken om ontspannen op te laden voor de winter, terwijl de ander juist kiest voor een actieve bezigheid. Hoe gaat u deze dagen invullen? Wij geven u drie leuke geschenken waarmee u iedere nazomerdag optimaal kunt benutten.

Op stap met een picknickmandPicknickmand bedrukken

Het ultieme nazomergevoel is toch wel om in de frisse ochtend eropuit te gaan terwijl het herfstzonnetje opkomt. Maak van deze heerlijke ochtendwandeling een leuk uitstapje, bijvoorbeeld door het te combineren met een picknick. Vul uw eigen bedrukte picknickmand met heerlijke croissantjes, jus d’orange en andere ontbijtproducten en geniet met uw relaties van een heerlijk ontbijtje in de herfstzon.

Uiteraard kunt u ook laten op de dag op stap gaan en combineert u dit uitstapje aan bijvoorbeeld een nazomer barbecue. Ook hiervoor zijn alle tools te vinden in ons barbecue assortiment.

Thermosbeker bedrukkenThermosflessen

Geniet tijdens het nazomeren ook van een heerlijk kopje koffie of thee. Ook wanneer u op stap gaat kunt u uw eigen koffie meenemen. Terwijl u door het bos wandelt of een ander prachtig natuurgebied bezoekt, kunt u genieten van de heerlijke koffiearoma terwijl u een slok neemt van uw eigen koffie. Laat hiervoor een thermosbeker bedrukken en geef deze weg aan al uw relaties. Zo kan iedereen genieten van dit ultieme luxe gevoel van vrijheid.

Opvouwbare parapluPoncho bedrukken

Dat het heerlijk nazomerweer is, wil nog niet zeggen dat er niet een onverwachte regenbui uit de hemel kan vallen. Wees daarom op alles voorbereid. De opvouwbare paraplu is hiervoor dé uitkomst. De paraplu biedt voldoende bescherming wanneer het regent, maar is ook opvouwbaar tot een compact formaat. Hierdoor kunt u de paraplu gemakkelijk opbergen wanneer het herfstzonnetje weer doorkomt. Zo kunt u met alle plezier genieten van een heerlijke nazomerdag.

Tip: in plaats van een paraplu kunt u ook kiezen voor een bedrukte poncho. De poncho ball kan bijvoorbeeld aan de tas gehangen worden en heeft u er zelf geen zorg meer aan.

Bent u opzoek naar nog meer inspiratie voor relatiegeschenken? Neem een kijkje bij ons assortiment voor outdoor en vrij tijd of laat u verrassen door ons Pinterest bord.

Terug naar boven