0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

Notitieboekje bedrukken? Altijd geslaagd met deze tips

Een bedrukt notitieboekje hoort zeker in de top 10 van meest gebruikte relatiegeschenken thuis. De notitieboek met opdruk van een logo of tekst is met name op trainingbureaus en beurzen een populaire weggever. Hoe kiest u het perfecte notitieboekje en zorgt u voor een aansluitende opdruk. Kortom hoe zorgt u ervoor dat uw bedrukte notitieboek een succes wordt. Wij vertellen het u allemaal in dit blogartikel.

Van promotionele notitieboekje tot luxe notebookNotitieboek bedrukken

We beginnen bij de basis, de keuze van het notitieboekje. Omdat het aanbod van notitieboekjes zo veelzijdig is, is het vaak moeilijk om een keuze te maken. Het belangrijkst is dat u een duidelijk beeld heeft van het doel waar u het bedrukte notitieboekje voor wilt inzetten.

Staat u bijvoorbeeld op een beurs, dan kunt u kiezen voor een eenvoudig promotieboekje waar u dan in het groot uw logo op kunt laten drukken. Wilt u het boekje inzetten als relatiegeschenk voor uw zakenpartners, dan kiest u het beste voor een notitieboek met een luxe uitstraling, zoals de notitieboek Medium Page en voorzie deze van een luxe blindruk.

Bent u juist opzoek naar een boekje voor uw medewerkers, dan is het wellicht ook een idee om in plaats van een notitieboek een complete schrijfmap met bedrukking cadeau te geven. Zeker voor de buitendienst zorgt dit voor een professionele uitstraling dat zeker gewaardeerd zal worden.

Notitieboek full colour bedrukkenEen logo of all over bedrukking

Na de keuze voor het boekje moet er nagedacht worden over de bedrukking. De notitieboekjes hebben verschillende drukmogelijkheden. Naast een bedrukking van uw logo of tekst op de voorzijde is het ook mogelijk om de achterzijde en zelfs de binnenkant te voorzien van een bedrukking. Hierdoor wordt het boekje volledig afgestemd op uw huisstijl en wordt het een persoonlijk en professioneel geschenk.

De verschillende drukopties zijn afhankelijk van het notitieboekje. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor de notitieboek A5 Digital Printing heeft u de mogelijkheid om de notitieboek over de volledige voorzijde te voorzien van een bedrukking in full colour. Hierdoor profiteert u van perfect fotokwaliteit waardoor uw notitieboekje een ware eye catcher wordt.

Meer dan alleen een notitieboekCorrectbook bedrukken

Door uw logo of tekst op een notitieboek te drukken kunt u uw boodschap overbrengen aan uw doelgroep. Maar u kunt ook doormiddel van het notitieboekje zelf een boodschap overbrengen. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een eco vriendelijk kartonnen notitieboekje, laat u zien dat u een bijdrage levert aan duurzaamheid.

Ook Correctbook is mooi voorbeeld van een geschenk met een missie. Correctbook is een innovatief boekje dat eindeloos gebruikt kan worden. Daarnaast steunt u met de aanschaf van Correctbook het onderwijs in Afrika. Kortom is dit hét geschenk voor iedere ondernemer die MVO hoog in het vaandel heeft staan.

Persoonlijk advies

Bent u op zoek naar nog meer tips voor het schenken van notitieboekjes? U bent altijd welkom in één van onze showrooms om de notitieboekjes fysiek te bekijken en voor een persoonlijk advies op maat. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via de telefoon, mail of chat.

Terug naar boven