In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Onze tips om meer uit Fiets naar je Werk Dag te halen

Op 31 mei is het nationale Fiets naar je Werk Dag. Dit nationale evenement is in het leven geroepen om het zakelijk fietsen onder de aandacht te brengen. De doelstelling van deze dag is dan ook op zoveel mogelijk medewerkers op de fiets naar het werk te laten komen. Maar hoe kunt u dit het beste doen. Wij geven u een aantal tips om het Fietsen naar je Werk te stimuleren.

Een weggever dat staat voor samenhorigheidFietsbel bedrukken

Fiets naar je Werk Dag is een nationaal evenement dat niet alleen in het teken staat van duurzaamheid, maar ook van samenhorigheid. Dit gevoel zal ook intern gestimuleerd worden wanneer u dit leuke evenement door de hele organisatie doortrekt. Op voorhand kunt u al veel doen om het evenement te stimuleren. Denk bijvoorbeeld aan het schenken van een leuk fietsartikel dat iedereen kan gebruiken, zoals een fietsbel. Wanneer u deze laat bedrukken met uw eigen logo en/of bedrijfsnaam is het ook een leuk artikel om de binding tussen medewerkers en organisatie te stimuleren.

Telefoonhouder bedrukkenMet een gadget zit u altijd goed

Een leuke gadget wordt altijd goed ontvangen door alle doelgroepen. Waarom zou u dit effectieve geschenk ook niet inzetten voor een evenement als deze. Een leuke gadget om uit te delen aan iedereen die mee doet aan Fiets naar je Werk Dag is de telefoonhouder Bike.

Met de auto zal iedereen de weg naar het werk wel blindelings kunnen rijden, maar wanneer zij de fietspaden moeten nemen kan het nog wel eens een uitdaging zijn. Met de fietshouder Bike kunnen zij via de telefoon navigeren naar het werk en komen zij zeker op tijd aan.

Duurzaamheid stimuleren op allerlei manierenFietslamp bedrukken

Zoals eerder aangegeven staat Fiets naar je Werk Dag volledig in het teken van duurzaamheid. Een Cree fietslamp is dan ook een leuk, praktisch en duurzaam artikel om weg te geven. De fietslamp is voorzien van Cree LED verlichting. Cree LED verlichting gaat langer mee dan normale lampjes. Bovendien is LED verlichting zeer constant en consistent, waardoor iedereen profiteert van een goede lichtkwaliteit.

Gratis E-bike ontvangen

E-bike actie

Tijdelijk kunt u nog profiteren van een gratis e-bike bij bestelling van één van de actieartikelen. Zo kunt u van Fiets naar je Werk Dag een leuk evenement maken waar u bijvoorbeeld bedrukte bidons weggeeft aan al uw medewerkers. De Gratis e-bike die u erbij krijgt kunt u vervolgens verloten of als prijs inzetten tijdens een leuke interne competitie.

Neem ook een kijkje in ons assortiment fietsartikelen voor nog meer inspiratie. Of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven