In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Op de Horecava: deze trends hebben wij gezien

Deze week hebben we op de Horecava mogen staan. Hier hebben wij een heleboel ondernemers in de horeca mogen inspireren met de leukste relatiegeschenken voor de branche. Ook hebben we veel nieuwe trends en tips gedeeld met de bezoekers. Heb jij er niet bij kunnen zijn? Wij lichten alle trends van de Horecava nog een keer uit in deze blog.

Maak onderscheid met brandingWet wipes bedrukken

We hebben veel bezoekers mogen ontvangen die werkzaam zijn in dezelfde branche, zoals snackbars. Het was mooi om te zien dat ondanks ze allemaal hetzelfde doen, ze allen toch eigen identiteit hebben. Dit wordt op allerlei manieren uitgedragen. Het meest opvallend was dat er een echt brand experience ontstaat wanneer dit visueel wordt uitgedragen. Zo kan je in een eetcafé al onderscheid maken door bijvoorbeeld een bedrukte tissuebox op tafel te zetten of door je drinkbeker of glazen met logo te bedrukken. Daarnaast zien we ook steeds vaker dat ondernemers hun huisstijl terug laat komen op allerlei handige items, zoals bedrukte pepermuntjes en wet wipes voor na het eten.

Papieren tassen bedrukkenDuurzame alternatieven

Ook in de horeca komt er steeds meer aandacht voor duurzaamheid. We zien dat steeds meer ondernemers op zoek gaan naar duurzame alternatieven. Zo zien we dat de plastic rietjes ruimte maken voor papieren rietjes en plastic zakjes worden ingewisseld voor papieren zakken. Het was leuk om te zien dat iedere bezoeker op de beurs aandacht had voor duurzaamheid en duurzame relatiegeschenken. Zo werken we samen toch weer toe naar een betere wereld.

Weggevertjes: altijd een succesSleutelhanger met flesopener bedrukken

Het meest populair en efficiënt blijven nog steeds de bedrukte weggevertjes. Deze items vlogen ook voorbij op de Horecava. Met name flesopeners en aanstekers waren populair. Wat we ook zien is dat men veel vaker kiest voor een weggevertje dat tegelijkertijd als een ander gebruiksartikel gebruikt kan worden, zoals een sleutelhanger met lampje of een aansteker met flesopener. Met deze combi artikelen kan het verschil gemaakt worden.

In de horeca worden de weggevertjes vaak weggegeven bij een aankoop. Daarnaast is het ook een item dat vaak wordt ingezet als een leuk cadeautje voor kinderen. We zien dat iedere onderneming de weggevertjes op een eigen manier inzet, passend bij het eigen imago. Welk geschenk past bij jou en hoe is dit in te zetten? Soms kan dat moeilijk te achterhalen zijn. Daarom kan je altijd voor een persoonlijke advies op maat contact met ons opnemen.

Terug naar boven