In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Opvallen met uw outdoor acties? Dat doet u zo

Het mooie weer komt eraan en daarom is het een goed moment om de outdoor marketingacties in te zetten. Tijdens de outdoor acties is het ontzettend belangrijk om op te vallen in een menigte. Met een professionele uitstraling kunt u goed voor de dag te komen als u met een promotie team in het winkelcentrum staat of langs de deuren gaat. Promotieartikelen kunnen hier een grote rol in spelen. Denk bijvoorbeeld aan professioneel bedrukte textiel, notitieboekjes en een goede powerbank om uw mobiel opgeladen te houden, als u heel de dag aan het promoten bent.

Professioneel bedrukte textiel om goed voor de dag te komenT-shirt bedrukken

Als u langs de deuren gaat of in een winkelcentrum of winkelstraat gaat promoten, wilt u natuurlijk wel opvallen samen met uw team. Dit doet u door uw promotieteam te kleden in professionele bedrukte textiel. Bij het lekkere weer dat eraan komt kunt u kiezen voor polo’s of t-shirts. Erg leuk om ook te combineren met een bedrukte pet in dezelfde kleur. Al uw promotietextiel kunt u in uw eigen huisstijl kleuren laten bedrukken. Hierdoor krijgen de leden van uw promotieteam een uniforme en professionele uitstraling.

Als het weer wat kouder wordt kunt u natuurlijk ook kiezen voor truien, vesten en jassen. Deze kunt u dan combineren met bedrukte sjaals en mutsen. Zo bent u altijd goed gekleed samen met uw team.

Notitieboek bedrukkenBedrukte notitieblokken voor de verkopen

Tijdens outdoor marketingacties is het soms lastig om alle contacten en verkopen vast te zetten. Stuur uw promotieteams daarom op stap met een bedrukte notitieblok en een bedrukte pen. Hierop kunnen zij direct alle contacten en bijzonderheden noteren en staat u achteraf ook niet met vragen. De gegevens in de notitieblokken zijn cruciaal om te analyseren hoe uw potentiële klanten de actie hebben ervaren. De notitieblokken zijn in veel verschillende kleuren beschikbaar, dus u kunt ze ook bestellen in dezelfde kleur als uw promotietextiel voor een professionele uitstraling.

Goede powerbanks voor tijdens het promotenPowerbank bedrukken

Als u heel de dag op pad bent met promoten, wilt u natuurlijk niet dat u aan het einde van de dag met een leeg mobieltje komt te staan. Hiervoor hebben wij natuurlijk de perfecte oplossing in huis, dat zijn de powerbanks. Met de powerbank kunt u altijd uw mobiel bij u houden en hoeft deze niet aan de oplader te liggen, terwijl u aan het promoten bent.

Met het mooie weer dat eraan komt zijn de solar charges ook heel functioneel. Die hoeft u thuis of tijdens het promoten niet op te laden, want deze laden zichzelf op via het zonlicht. Bovendien is het ook een duurzaam geschenk!

Zoekt u naast deze leuke voorbeelden meer promotionele artikelen voor outdoor marketingacties? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies op maat. Bezoek ook gerust onze showroom in Tiel of Rotterdam, deze is al helemaal ingericht met artikelen voor het mooie weer.

Terug naar boven