In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Oranje toppers om mee op te vallen tijdens Koningsdag

27 april kleurt heel Nederland weer oranje tijdens Koningsdag. Een dag vol vreugde, plezier en gezelligheid. Een mooi moment voor u als ondernemer om op te vallen met prachtige oranje relatiegeschenken en weggevertjes. Wij zetten speciaal voor dit feestelijke evenement de leukste oranje geschenken op een rijtje.

Opvallende oranje outfitOranje t-shirt bedrukken

Hoe valt u op tijdens Koningsdag? Het begint uiteraard allemaal met de perfecte outfit. Van oranje t-shirts tot oranje caps, ieder item is een belangrijk onderdeel voor uw Koningsdag outfit. Er zal ook niemand de deur uitgaan zonder oranje accessoire. Wat is er dan leuker dan uw eigen personeel en klanten te verrassen met oranje textiel. Laat bijvoorbeeld een oranje t-shirt bedrukken met een leuke quote gecombineerd met uw logo. Hierdoor wordt de t-shirt een leuk aandenken aan het evenement en zal uw logo ieder jaar weer opnieuw in beeld komen bij uw relatie.

Papieren kroon bedrukkenIedereen een koning met een papieren kroon

Er is toch niks zo leuk voor een kind als hij meedoet aan de koningspelen op school of in de buurt om met een oranje kroon op te lopen. Door een oranje kroon op het hoofd van een kind te zetten voelt hij zich meteen de koning en is zijn Koningsdag compleet. Ook voor volwassene is het natuurlijk leuk om een kroon op te zetten om te laten zien dat u goed verkleed bent tijdens koningsdag. Ieder blik werpt natuurlijk ook meteen op een kroon als iemand hem opheeft, dus zal uw logo of naam die u er bedrukt op hebt staan vaak gezien worden. 

Opblaasbare strandbal, frisbee en meerOranje strandbal bedrukken

Tijdens Koningsdag worden er veel koningsspelen en koningsfeesten georganiseerd. Hier zullen veel verschillende oranje weggevertjes bij aanwezig zijn. Dit is het moment om als bedrijf op te vallen, door vrolijke en zomerse weggevers weg te geven. Denk bijvoorbeeld aan een oranje strandbal of frisbee met uw logo erop. Deze weggevers hebben een groot drukoppervlak om uw logo of naam op te laten drukken, zodat het goed gezien wordt. Bijna alle mensen op de koningsspelen of koningsfeest krijgen de strandballen en frisbees meerdere malen in de hand, dus dit zal zeker op een leuke manier opvallen.

Zoekt u naast deze leuke oranje artikelen nog meer koningsdag artikelen. Bezoek dan gerust onze website of neem contact met ons op voor persoonlijk advies op maat. Bezoek ook gerust onze showroom in Tiel of Rotterdam, deze is al helemaal omgetoverd tot een koningsdag showroom met allemaal leuke oranje artikelen.

Terug naar boven