In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Overleef de winter met deze 5 wintergadgets

Het is de afgelopen dagen bijzonder koud geweest voor het tijd van het jaar. Was dit het voorproefje van een strenge winter? U kunt maar beter goed voorbereid zijn op winterse buien en koude nachten. Wij zetten vijf onmisbare wintergeschenken voor u op een rijtje.

Handschoen bedrukken

Handschoenset Smart

Met de telefoon in de hand, op straat ziet u niemand meer zonder! In de kou houden we onze handen toch liever warm door handschoenen aan te trekken of ze in de zakken te steken. Helaas wordt het bedienen van de smartphone dan een stuk lastiger. De handschoenset Smart combineert ‘best of both worlds.’ De handschoenset houdt uw handen lekker warm en is op drie vingers voorzien van geleidend materiaal om touchscreen te bedienen.

Thermosbeker bedrukkenThermosbeker

Onderschat zeker de waarde van de thermosbeker niet. Er gaat niets boven een warme slok koffie of thee in de winterkou om even helemaal op te laden. Of uw relaties nu in de auto, op de fiets of aan de wandel zijn, de thermosbeker wordt altijd gewaardeerd. Bovendien vindt u ze ook in allerlei varianten, waardoor u altijd een passende thermosbeker kan uitkiezen. Denk bijvoorbeeld aan een praktische travelmok voor onderweg of kies juist voor een grote thermosfles met bekers tijdens een gezellige winterwandeling.

IJskrabber met handschoen

De ijskrabber met handschoen is geen overbodige luxe. Wanneer u uw warme huisje verlaat en in de kou uw autoruiten moet krabben, zijn de handen de eerste die niet aan de vrieskou ontkomen. Schenk uw relaties daarom net dat extra luxe. Met de ijskrabber met handschoen kunnen zij eenvoudig en veilig hun dag starten terwijl de handen lekker warm blijven. Natuurlijk zijn er ook ijskrabbers zonder handschoen verkrijgbaar.

Warmtepad bedrukken

Warmtepad

Een andere manier om uw handen goed warm te houden is door middel van een warmte pad. En praktische gadget die overal mee naar toe genomen kan worden. De warme pad is op ieder moment op te warmen door de zilveren plaatje in de pad te knikken. Zo kunt u helemaal zelf bepalen waar en wanneer u even wilt opwarmen. Dankzij het compacte formaat is de warmte pad zeer geschikt als promotionele weggever.

FietszadelhoesFietszadelhoes bedrukken

Met ijskrabbers en voorruitbeschermers wordt er alleen gedacht aan de autobestuurders, maar er zijn nog voldoende ‘die hards’ die in de winter gewoon de fiets pakken. Ook voor hun hebben wij gadgets in het assortiment om de winter te overleven. De grote nummer één is toch wel de fietszadelhoes. Hierdoor blijft de zadel goed beschermd tegen sneeuw, waardoor uw relaties altijd op een droge zadel kunnen zitten. Een kleine gebaar met een grote impact!

Met deze wintergeschenken komt u net wat comfortabeler de winter door. Maar wij hebben nog meer wintergeschenken waar u uw relaties mee kunt verrassen, onder andere lekkere warme mutsen. Laat u inspireren en bereid u nu alvast voor op een strenge winter. Bij vragen of voor een persoonlijk advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.

Terug naar boven