In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Paraplu’s bedrukken, dit zijn de mogelijkheden

In Nederland worden er jaarlijks ongeveer op 185 van de 365 dagen regendruppels waargenomen. De helft van het jaar regent het dus in Nederland. Gelukkig zijn de meeste landgenoten op dit klimaat voorbereid en gaan vaak niet de deur uit zonder hun regenpak of paraplu. Compleet terecht, want onnodig nat worden door een Hollandse regenbui is natuurlijk totaal overbodig! Hoe leuk is het om uw relatie een paraplu cadeau te doen met uw eigen logo? In dit artikel laten we u de mogelijkheden zien van het laten bedrukken van een paraplu.

Paraplu met bedrijfslogoParaplu bedrukken

Een paraplu met een bedrijfslogo laten afdrukken is vaak de meest voor de hand liggende variant van bedrukte regenbeschermers. Paraplus bedrukken wordt veel gedaan door bedrijven om op een leuke manier hun merknaam onder de aandacht te krijgen; zo genereren ze meer naamsbekendheid en herkenning. Bij Van Helden is het mogelijk om verschillende soorten paraplu’s te laten bedrukken met een logo, dit kan zelfs op meerdere plekken van de stof! Wilt u het helemaal passend maken voor uw bedrijfsidentiteit? Dan kunt u kiezen voor een gekleurde paraplu. Eentje die goed past bij uw huisstijl. Het assortiment paraplu’s varieert van stormparaplu’s tot handige opvouwbare paraplu’s. U vindt dus altijd wel een passende variant.

Paraplu met tekstStormparaplu bedrukken

Een met tekst bedrukte paraplu is leuk om te geven tijdens het voeren van een tijdelijke campagne. Op de paraplu kunt u dan bijvoorbeeld de campagnetekst laten drukken met het logo van uw bedrijf erbij. Deze kunt u vervolgens uitdelen bij verschillende evenementen en beurzen waar u met uw bedrijf aanwezig bent. Zo kunt u de campagne van uw bedrijf optimaal promoten en tevens zorgen voor een grotere naamsbekendheid. Een paraplu met tekst is ook een uitstekend cadeau zijn voor uw medewerkers. Zo kunt u dit geven als kerstcadeau, met een leuke persoonlijke kerstgroet. Maar ook jubilea zijn geschikt om te vieren met een custom made paraplu!

Naast hippe paraplu’s biedt Van Helden Relatiegeschenken talloze andere leuke en originele relatiegeschenken aan. Het aanbod varieert van zomerse barbecuesets tot handige stappentellers. De geschenken kunnen allen voorzien worden van bedrukking. Bent u toevallig op zoek naar een origineel relatiegeschenk, maar bent u er nog niet helemaal uit wat het gaat worden? Bekijk dan onze website voor het aanbod. Heeft u alsnog vragen of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Terug naar boven