In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Relatiegeschenken voor basisschoolkinderen

Relatiegeschenken-bassischoolIn dit artikel zullen er relatiegeschenken worden behandeld die uiterst geschikt zijn voor de kinderen van uw basisschool. U kunt de relatiegeschenken gebruiken als weggevertje voor gelegenheden als sinterklaas, schoolreisjes, schoolfeestjes en de zomervakantie. De kinderen van uw basisschool zullen erg blij worden van het relatiegeschenk en een leuk aandenken hebben van uw basisschool.

De relatiegeschenken zullen worden ingedeeld per prijscategorie, zodat het meteen duidelijk is welk relatiegeschenk binnen uw budget past. De prijs is de maximale prijs en is, in de meeste gevallen, inclusief bedrukking van 1 kleur op 1 zijde. Hieronder vindt u een aantal relatiegeschenken, die erg geschikt zijn als weggevertjes voor de kinderen van uw basisschool.

Basisschool relatiegeschenken van €0 tot €0,50
Kinderen-basisschoolBasisschool relatiegeschenken van €0,50 tot €1,00
Bassischool-relatiegeschenken-kinderenMok Chalk voor €1,59 per stuk  (min. 144 stuks)
Kleurdoos Kids voor €1,65 per set  (min. 144 stuks)

Spaarvarken Piggy met verf voor €1,99 per stuk  (min. 100 stuks)
Tekenmok voor €2,15 per stuk  (min. 120 stuks)
Beer Winnie voor €2,19 per stuk  (min. 108 stuks)
Kindercap Animal voor €2,49 per stuk  (min. 100 stuks)


Basisschool relatiegeschenken van €2,50 of meer
Pluche aap voor €2,59 per stuk  (min. 156 stuks)
Pluche beestenboel voor €3,09 per stuk  (min. 72 stuks)
Kinderparaplu Animal voor €3,99 per stuks  (min. 48 stuks)
56-Delige kleurbox Balloon voor €4,55 per set  (min. 24 stuks)

 

 

U kunt natuurlijk ook alvast de relatiegeschenken voor uw basisschool bestellen voor het jaar erop. Zo komt u op hogere aantallen en krijgt u meer korting. Bij Van Helden Relatiegeschenken geldt namelijk: hoe meer aantallen, hoe lager de prijs. Als u niet heeft gevonden wat u zocht, dan kunt u onze speciale pagina met relatiegeschenken voor basisscholenbezoeken of contact met ons opnemen voor advies en/of hulp.

 

 


TIP! Heeft u een vraag en/of een opmerking? U kunt ze hieronder plaatsen of contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Terug naar boven