In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Relatiegeschenken voor de Vierdaagse

relatiegeschenken-vierdaagseDe ANWB heeft zojuist gemeld dat het druk wordt in en rond Nijmegen vanwege de Vierdaagse. Het wordt niet alleen druk door het wandel-evenement maar ook door de bezoekers aan de Vierdaagse feesten. De Vierdaagse feestenbeginnen al op zaterdag 12 juli, terwijl het wandel-evenement dinsdag 15 juli pas van start gaat. Met meer dan 42.000 deelnemers, ca. 350 vrijwilligers en de vele bezoekers is de Vierdaagse een ideaal geefmoment voor bedrijven.

Een goede training is erg belangrijk voor de deelnemers van de Vierdaagse. De deelnemers moeten namelijk ruim 120, 160 of 200 kilometer afleggen tijdens de Vierdaagse. U kunt uw deelnemende relaties ondersteunen tijdens hun training met bijvoorbeeld een Vierdaagse-relatiegeschenkenverzorgingsrelatiegeschenkenin het assortiment. Deze relatiegeschenken zijn erg goed te gebruiken voor of tijdens de Vierdaagse. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor veiligheidsartikelen als een knipperlamp, een reflecterende band, een reflecterende heuptas. Daarnaast kunt u kiezen voor o.a. EHBO sets, zoals de EHBO set in waterdichte bodysafe, de EHBO set in nylon etui en de EHBO heuptas.

Bovendien kunt u ervoor kiezen om uw naam en/of logo op promotietextiel drukken, voor de Vierdaagse. Zo zijn de B&C windbreaker Dynamic en de Poncho ideaal voor tijdens de Vierdaagse. Daarnaast zijn bedrukte Petten en T-shirtserg geschikt voor de Vierdaagse. Ideaal om uw naamsbekendheid te vergroten tijdens de Vierdaagse.

Als u op zoek bent naar promotiemateriaal of relatiegeschenken voor de Vierdaagse feesten, dan is het artikel ‘Festival relatiegeschenken en promotiemateriaal’wellicht geschikt voor u. Als u een vraag en/of een opmerking heeft, dan kunt u contact 
met ons opnemen via onze contactpagina of een reactie onder dit artikel plaatsen. 

Terug naar boven