In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Schoencadeautjes: deze 5 betaalbare presentjes zijn perfect als Sinterklaascadeautje

Op zaterdag 18 november 2017 zet Sinterklaas weer voet aan wal in Nederland. De goedheiligman komt dit jaar aan in Dokkum. Natuurlijk zitten veel kinderen met smart te wachten op deze dag, omdat dan de mooiste tijd van het jaar weer aanbreekt: die van lekker veel cadeaus en snoep! Dat begint met het zetten van de schoen. Maar wat stopt u, als hulpsinterklaas, dit jaar in het schoentje?


Kleurpotloden bedrukken

1.Kleurpotloodjes

Dit weggevertje is al sinds jaar en dag een populair Sinterklaascadeau, want nog steeds zijn kinderen gek op tekenen en kleuren. U vindt bij Van Helden verschillende opties: van de 6-delige set die in elke schoen zal passen tot wat grotere, luxere sets. Natuurlijk kunt u de kleurpotloden laten bedrukken met uw logo en/of naam – of kies voor een unieke Sinterklaasopdruk om iedereen te verrassen!

2. Balpen Spinner

Hoe kies je een schoenpresentje dat voor zoveel mogelijk kinderen leuk is? Door het nuttige met het aangename te combineren! Sommige kinderen houden meer van buitenspelen, anderen meer van lezen of tekenen. Daarom is de balpen Spinner een uitstekend cadeau voor in het schoentje: leuk om mee te spelen maar natuurlijk ook geschikt om mee te schrijven.

3. Stoepkrijt

Misschien is december niet de beste tijd om dit cadeautje te geven, maar dan hebben de kinderen het alvast voor wanneer de eerste zonnestralen de straat weer verwarmen. Lekker de stoep onder kalken in allerlei vrolijke kleuren: dit pakje stoepkrijt is een betaalbaar en leuk Sinterklaasgeschenk voor de jonge doelgroep.

4. Jojo met lampjes

Wat is er nog leuker dan een jojo? Een jojo die licht geeft! De Lightning Jojo in rood of blauw (inclusief batterijen) knippert vrolijk wanneer er mee wordt gejojood. De cadeautje past perfect in de schoen en er zal gretig mee gespeeld worden.

5. Solar BeestieSolar Beestie

Dit beestje danst wanneer er genoeg licht op het zonnepaneeltje valt. De diertjes, u heeft keuze uit een eend en een beer, bewegen vrolijk heen en weer zonder dat er batterijen voor nodig zijn. De Solar Beestie is een leuk hebbedingetje om in de vensterbank van de kinderkamer te zetten. Dit schoencadeautje bedrukt u bovendien al vanaf 50 stuks.

Natuurlijk kunt u uit nog veel meer artikelen het perfecte schoenpresentje kiezen: bekijk al het speelgoed of specifieke cadeautjes zoals knutselartikelen. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Vaak kunnen wij ook aan artikelen komen die (nog) niet op de website staan. Neem dan contact op met onze ervaren medewerkers voor advies op maat!

 

Terug naar boven