0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

Senz° stormparaplu’s voor al uw relaties

senz-stormparaplusEen project dat begon uit een frustratie, waar iedereen vast wel eens last van heeft gehad. Niets is namelijk zo vervelend als een paraplu kapot gaat, terwijl het stormt en met bakken uit de lucht komt vallen. Een probleem dat is opgelost dankzij de senz° stormparaplu’s. Waar de traditionele paraplu’s snel opklappen, behoudt de senz° original zijn vorm, zelfs bij windstoten van 100 kilometer per uur. Inmiddels is senz° een internationaal succes en heeft het al diverse prijzen gewonnen, zoals de 'red dot design award' en de 'iF design award'.

In het assortiment van Van Helden Relatiegeschenken vindt u senz° stormparaplu’s, in verschillende  kleuren en maten. Bijvoorbeeld de senz° mini stormparaplu, senz° stormparaplu original en de senz° stormparaplu XXL. Daarnaast kunt u ook de drycycle senz° paraplustandaardbestellen bij Van Helden Relatiegeschenken. Een handige standaard voor de senz° paraplu's, om onder droog te blijven én met twee handen aan het stuur te kunnen blijven fietsen.

Uit ervaring blijkt dat de senz° stormparaplu’s echte ‘eye catchers’ zijn. Ik heb ervaren dat veel mensen willen weten ‘waarom het er zo uit ziet’ en 'waar ik het heb gekocht'. Een leuke binnenkomer dus voor uw medewerkers maar ook een origineel en leuk geschenk voor uw overige relaties. Als u de senz°stormparaplu’s bedrukt met uw naam en/of logo, bouwt u bovendien naamsbekendheid op.

Tijdens het Tiel Netwerk Event, dat plaats vond op het terrein van Van Helden Relatiegeschenken, was senz° zelf aanwezig. Vele hebben hier mogen ervaren hoe stevig de senz° stormparaplu’s zijn in vergelijking met de traditionele paraplu’s. Tijdens het Tiel Netwerk Event is er een filmpje gemaakt, waarin te zien is hoe snel en eenvoudig een traditionele paraplu kapot gaat. Dit filmpje kunt u hieronder bekijken. In volledig scherm kunt u HD kwaliteit selecteren.

 


Als u benieuwd bent welke senz° stormparaplu’s Van Helden Relatiegeschenken in het assortiment heeft, dan kunt u een kijkje nemen op onze speciale senz° pagina. In de slideshow hieronder, krijgt u een goede indruk van de senz° stormparaplu's.

 

 

 

 

 

Terug naar boven