In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Start de dag met koffie en…

1 oktober is het de internationale Dag van de Koffie. Jazeker, een hele dag waarop alles, van de koffiebonen plantage tot de horecabedrijven waar koffie wordt geschonken, extra in de kijker worden gezet. Een hele dag ter ere van koffie, dat is niet zo gek  aangezien meer dan de helft van de Nederlanders hun dag starten met een kop koffie. Maar de kop koffie is meer dan alleen een opstarter, het biedt voor een momentje voor jezelf. En hoe je dit extra leuk maakt, vertellen wij je graag.

Je eigen bedrukte mokMok bedrukken

De mok is net zo belangrijk als de koffie zelf. De mokken hebben verschillende formaten, designs en materialen. Zo is iedere mok weer geschikt voor een ander type koffie. Een kleine porseleinen kop met een inhoud van 60 ml is bijvoorbeeld zeer geschikt om een aromatische espresso uit te drinken, terwijl je een cappuccino juist lekkerder drink uit een grote 250 ml mok.

Voor iedere koffie is er een passende mok te vinden en het wordt extra leuk wanneer je de mok laat bedrukken met een persoonlijke tekst en je logo. Hiermee geef je de ontvanger een uniek geschenk cadeau waarbij ze bij iedere ochtend weer worden herinnerd aan jouw mooie gebaar.

Koek bedrukkenEen heerlijk koekje

Wat is koffie zonder koekje? Deze twee zijn sinds het begin der tijden al onafscheidelijk van elkaar. Je kan koffie met allerlei lekkernij serveren. Internationaal is de naturel roomboterkoekje toch wel het populairste lekkernij om bij de koffie te serveren. Maar in de loop der jaren zijn ook de andere koeken zoals, chocolate chip koekjes erg gewild.

Om tijdens de Internationale dag van Koffie extra onder de aandacht te komen bij je klanten kan je ze verrassen met een extra lekkernij voor bij de koffie. Serveer bijvoorbeeld een koekje met opdruk van jouw eigen logo. Of laat het koekje speciaal voor deze dag bedrukken met een unieke quote als unieke verrassing voor de ontvanger.

Een thermosbeker voor onderwegThermosbeker bedrukken

Helaas heeft niet iedereen de mogelijkheid om tijdens ‘koffietijd’ een momentje voor zichzelf te pakken. Maar dat betekent niet dat het reguliere kopje koffie dan aan je voorbij moet laten gaan. Met behulp van een thermosbeker of travelmok kan je altijd en overal van een heerlijke warme kop koffie genieten.

De thermosbeker is een populair relatiegeschenk dat vaak wordt weggeven tijdens evenementen. Zo kan je bijvoorbeeld de thermosbeker laten bedrukken en deze uitdelen tijdens de ochtendspits als een ludieke marketingactie. Of geef het weg als leuk extraatje voor medewerker.

Wij hebben wel zin gekregen in een kopje koffie, jij ook? Bekijk onder genot van een kop koffie alle koffiemokken en koeken op de webshop en laat je inspireren.

Terug naar boven