In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Stimuleer buitenspelen met deze weggevertjes

12 juni gaan we met z’n allen naar buiten, want dan is het nationale buitenspeeldag. Met alle technologie om ons heen wordt buitenspelen veel minder vanzelfsprekend. Daar kunnen wij samen verandering in brengen. Tijdens de Nationale Buitenspeeldag toveren initiatiefnemers Nikelodeon en Jantje Beton heel Nederland om tot speelplek. Ook u kunt u steentje bijdragen. In dit artikel vertellen wij u precies wat u kunt doen.

Voor de creatievelingenStoepkrijt bedrukken

Op 12 juni worden er door heel Nederland activiteiten georganiseerd. Deze gaan alle kanten op. Aan ieder kind is wel gedacht. Ook voor de echte creatievelingen zijn er tal van activiteiten te bedenken. Organiseer bijvoorbeeld een tekenactiviteit, waarbij kinderen een prachtig kunstwerk kunnen maken met behulp van stoepkrijt. Dit kan een individuele tekening zijn, maar u kunt de kinderen ook latenwerken aan één groot kunstwerk.

Wanneer u de stoepkrijt laat bedrukken met uw logo en/of een leuke tekst, dan is dit niet alleen een praktisch artikel voor tijdens het evenement maar ook een uniek aandenken.

Voetbal bedrukkenSamen buiten sporten

Ook kunt u tal van sportieve activiteiten bedenken. Want welk kind houdt er nou niet van buitensporten? Alles is mogelijk. Verspreid tijdens het evenement bijvoorbeeld bedrukte voetballen en stimuleer hiermee het teamverband. Maar u kunt ook kiezen voor sportartikelen waarmee kleinere groepen al plezier kunnen beleven. Denk bijvoorbeeld aan badmintonsets, frisbees, en beachballsets. Met deze sportartikelen kunt u al slechts met twee man urenlang speelplezier beleven!

U kunt uiteraard ook kiezen voor sportaccessoires, zoals een bedrukt rugzakje, een stappenteller of een waterfles.

Een leuk aandenkenCustom made sleutelhanger

Als er iets is dat lang onthouden wordt, dan is het wel de kindertijd. Kinderen zullen nog lang terugkijken op een gezellig buitenspeel evenement. Het is daarom extra leuk om dit moment te pakken en de kinderen een uniek aandenken mee te geven. Organiseert u tijden buitenspeeldag bijvoorbeeld een leuk sportevenement, dan is het leuk om ieder kind uit het team een persoonlijk t-shirt te geven. U kunt dit shirt bedrukken met bijvoorbeeld een leuke quote, afbeelding of tekst. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een kleiner weggevertje, die de kinderen altijd bij zich kunnen dragen. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukte sleutelhanger of een leuk anti-stress figuurtje of als weggevertjes lekkere lollies of koekjes

Gaat u zelf een evenement organiseren? Dan kunt u u inschrijven op de website van Jantje Beton. Wij helpen u graag om het optimale uit uw buitenspeel evenement te halen. Neem contact met ons op of breng een bezoek aan één van onze showrooms.

Terug naar boven