In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Stimuleer vitaliteit op de (thuis)werkvloer met deze geschenken

Vitaliteit en het welzijn van medewerkers is een belangrijk speerpunt in veel organisaties. Veel ondernemers hebben hier al stappen in ondernomen met vitaliteitapps, fruit op het werk en nog veel meer. Helaas in de tijden van thuiswerken wordt het steeds lastiger om men te stimuleren om gezond te leven en meer te bewegen tijdens het werk. Wij geven je een aantal tips hoe je de vitaliteit van je medewerkers ook thuis kunt stimuleren.

Activity tracker

Stuur al je medewerkers een activity tracker. Een wat? Vraag je je misschien af. Een activity tracker is niets anders dan een horloge dat naast het aangeven van de tijd ook andere zaken weergeeft. Denk hierbij aan het aantal afgelegde stappen, verbrande calorieën, hartslag en nog veel meer. Al deze gegevens kunnen gekoppeld worden aan een app, waardoor de drager precies zijn prestaties kan bijhouden.

Tip: organiseer een competitie met jouw team. Geef bijvoorbeeld een extraatje weg aan degene die aan het eind van de maand de meeste stappen heeft afgelegd. Hiermee stimuleer je niet alleen de vitaliteit van je collega’s, maar versterk je ook het teamverband.

Weerstandsbanden

Voor iedereen die graag met gewichten traint is het geen pretje dat de sportscholen dicht zijn, maar wist je dat je met weerstandsbanden ook al een heel eind komt. Met behulp van weerstandsbanden train je tegen je eigen kracht in. Dit zorgt voor een extra intense oefening. Voor de echte fanatieke sporters is dit een zeer gewild artikel en daardoor een perfect relatiegeschenk om weg te geven. Je kunt kiezen voor elastieken banden die bij pilates en stretchoefeningen goed van past komen. Of je kies voor de ronde banden met haken, die je bijvoorbeeld aan een deur of bank kan bevestigen voor meer weerstand.

Buitensporten

Zeker nu het lenteweer weer is teruggekeerd in het land is buitensporten een perfecte bezigheid. Hiermee adem je de frisse buitenlucht in en krijg je tegelijkertijd voldoende beweging. Er is een breed scala aan buitensport waarmee je jouw relaties kan stimuleren. Denk bijvoorbeeld aan voetbal, badminton, yoga en nog veel meer. Voor iedere type sport is er wel een bijpassend geschenk te vinden. Laat je verrassen door het brede aanbod:

Benieuwd naar het complete aanbod om vitaliteit bij je medewerkers te stimuleren? Neem dan een kijkje bij onze sportartikelen of neem contact met ons op voor een advies op maat.

Terug naar boven