In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Stuur je relaties op reis met deze top 5 reisgeschenken

Met een welverdiende en langverwachte vakantie in het vooruitzicht worden dit jaar weer veel verschillende vakantiebestemmingen aangedaan. Een ideaal moment dus om uw relaties zo vlak voor de zomer te voorzien van een aantal onmisbare reisgeschenken! Zo stuurt u uw vaste relaties en partners altijd goed “uitgerust” op vakantie. Om u een eindje op weg te helpen bij het kiezen van een geschikt reisgeschenk hebben wij het volgende lijstje samengesteld.

Sport-/Reistas Carribean 

Een groot deel van de reizigers maakt gebruik van een trolley, maar een ander handig reisgeschenk is een sport- en reistas, zoals de sporttas “Carribean”. De sporttas is gemaakt van PVC/Polyester en is voorzien van 5 ritsvakken. De tas is eenvoudig te dragen dankzij de twee handvatten en de afneembare draagband.

Tip: gaat het om een korte reis? Schenk dan een bedrukte rugzak die als handbagage meegenomen kan worden.

Drinkbeker travelcup

Een drinkbeker die weinig ruimte in beslag neemt in uw bagage is altijd handig voor op reis. Hij is opvouwbaar en daardoor is de hoogte te halveren. De beker heeft een karabijnhaak en kan dus gemakkelijk aan uw tas gehangen worden. De beker is handig voor tijdens het reizen omdat deze eenvoudig afgesloten kan worden.

Toilet/make-up tas

De toilet/make-up tas is een uiterst geschikt geschenk voor op reis. Deze toilettas is gemaakt van pvc en is handig voor het opbergen van uw toilet- of make-upspullen. Het tasje is voorzien van een ritssluiting en een handvat en is doorzichtig. Zo kunt u eenvoudig zien waar  iets zich bevindt.

EHBO heuptas

Om uw relaties extra veiligheid te geven tijdens hun reis is een EHBO set een goede keuze. De EHBO heuptas is een complete EHBO set verpakt in een nylon heuptas. Dit bevordert het draagcomfort en maakt deze EHBO set zeer geschikt voor onderweg. Deze set bestaat o.a. uit: verband, kompressen, verbandgaasjes, pincet, veiligheidsspelden en pleisters. De tas is voorzien van een ritssluiting en een kliksluiting.

Laptoptas Luxor

De Luxor laptoptas is een stevige laptoptas van 600D polyester. De laptoptas bevat een groot ritsvak met dubbele ritssluiting en verstevigde voor- en achterkant ter bescherming van uw laptop. Aan de voorzijde van de tas bevindt zich een extra steekvak met een afsluitbare flap met klittebandsluiting en 2 handgrepen. Zo kunnen uw relaties, waar zij ook heen gaan, altijd hun laptop veilig en beschermd meenemen op reis.

Natuurlijk bieden wij nog meer veel relatiegeschenken in veel verschillende thema’s aan. Indien u vragen heeft of graag advies krijgt over het uitkiezen van het juiste geschenk dan kun u gerust even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Terug naar boven