In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Succesvol door de zomervakantie - Zomertips

Het zomerweer slaat toe. De stranden zijn te klein en ook de terrasjes zullen druk bezet zijn. Hoe bereikt u uw doelgroep deze zomer? Of het nu gaat om naamsbekendheid, een promotionele stunt of om relaties te versterken, ook in de zomer kunnen uw actie succesvol eindigen. Wij geven u dé zomertips voor 2015.
 

1.       Altijd en overal online

Het aantal Nederlanders dat dit jaar op vakantie naar het buitenland gaat is enorm gestegen. Bij de keuze van de reis wordt er vaak gekeken naar een verblijf aan het strand, vlak bij het centrum en uiteraard of er WiFi is. Wij willen altijd en overal bereikbaar zijn, ook op vakantie. Dit gaat niet altijd, door bijvoorbeeld een lege batterij. Met de powerbanks en solar chargers kunt u uw mobiel, camera of tablet altijd voorzien van stroom. Handig voor bijvoorbeeld het posten van leuke vakantiefoto’s.
 

2.       Zelf koken in het park

Met de familie naar het park of het bos is een leuke invulling van een zomers dagje. Het is natuurlijk altijd leuk om een picknick te organiseren, maar het is nog leuker om in het park zelf te koken. Een barbecue mag hier uiteraard niet aan ontbreken. Ook de nodige hulpmiddelen zoals een barbecueset met o.a. vork en tang zij nodig voor een onvergetelijke barbecue. Houd het eten en drinken lekker koel door het gebruik van koeltasjes of bewaar deze in de auto in uw eigen mini koelkast.
 

3.       Veiligheid voorop

We bereiden ons steeds beter voor op onze vakantie. Locaties worden bekeken via Google Maps. Ook worden eventuele routes uitgestippeld voor leuke uitstapjes en wordt er online een duik genomen in de cultuur. Maar uiteraard gaat veiligheid voorop. De volledige EHBO doos Auto mag niet ontbreken bij autovakanties. Voor iedere type vakantie vindt u een passende veiligheidsset. Zo kunt u altijd met een gerust hart op vakantie.
 

4.       Zonneschijn of regenbuien?

Het klimaat is enorm veranderd. Waar we een paar jaar genoten van een zonnige mei, hebben we nu te maken gehad met hevige regenval. Dit onverwachte weerbeeld maakt het moeilijk om vakanties in eigen land te plannen. Tijd om het hef in eigen handen te nemen. Met de weerstations brengt u eenvoudig het weer voor de komende dagen in kaart. En mocht het nodig zijn, dan houdt u met een bedrukte zonnebril de zonneschijn uit uw ogen!
 

5.       Zon, zee en strand

Dit zijn de ingrediënten van een top zomer. Of het nu in het buitenland of in eigen land is, een strandbezoek zit er altijd in. Hét moment om uw relaties en klanten te benaderen met de leukste strandartikelen. Denk bijvoorbeeld aan een unieke beachball set, een strandbal of een frisbee. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat u inspireren of vraag onze ervaren medewerkers voor advies. 
Terug naar boven