In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Tablet, smartphone en computer relatiegeschenken

<span style="font-family: " verdana","sans-serif";="" font-size:="" 9.0pt;="" line-height:="" 115%;="" mso-bidi-font-family:="" "times="" new="" roman";="" mso-fareast-font-family:="" roman";"="">Volgens cijfers van het CBS, blijkt dat er in 2013 een flinke stijging was in het gebruik van tablets en smartphones  door Nederlandse huishoudens. Bijna 70 procent van de huishoudens, met internettoegang, had in 2013 een smartphone en 45 procent had een tablet. Een forse stijging vergeleken met de jaren ervoor.
Vooral de tablet is in opmars en zal een belangrijke positie innemen als het aantal blijft groeien, zoals het in de laatste jaren heeft gedaan. Vooral stellen met kinderen en stellen zonder kinderen onder de 45 jaar, zijn de huishoudens die het vaakst een tablet in huis hebben.

De computer en laptop doen het nog steeds goed, zo’n 70% van de huishoudens heeft deze apparaten in huis. Hoewel het aanwezigheidspercentage van beide apparaten niet stijgt bij de huishoudens, zijn het nog steeds de meest voorkomende apparaten.


De toenemende populariteit van de tablet, smartphone en computer zorgen ervoor dat bijbehorende relatiegeschenken tegenwoordig zeer gewaardeerd worden. Hieronder vindt u onze toppers.

 


Top 5 tablet relatiegeschenken:
1. Iphone Speaker
2. Telefoonhouder zitzak
3. Draagbare Solar charger & speaker
4. Standaard Device met splitter
5. Handschoenenset Smart

Top 5 smartphone relatiegeschenken:
1. Xoopar Cable pen S
2. Telefoonhoorn 70’s
3. Standaard voor Tablet & smartphone
4. Samsung Galaxy Tab 3 10.1
5. Xoopar Car Charger Mushroom

Top 5 laptop/desktop relatiegeschenken:
1. 4-Delige laptopset
2. Charles Dickens laptoptas
3. Flexibele ledlamp USB
4. USB Webcam
5. USB stick Two Tone

Op onze sitevindt u nog veel meer smartphone gadgets, smartphone relatiegeschenken & computer relatiegeschenken.


Terug naar boven