In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Tassen laten bedrukken: 3 tips

Tas bedrukkenEen tas met naam of logo is al jaren één van de meest populaire relatiegeschenken. Wat is er fijner voor u als ondernemer dat u na de verkoop de producten in een mooie, stevige tas met naam doet, geheel in uw eigen huisstijl. Wij geven u drie tips waar u op kunt letten bij het aanschaffen van uw relatiegeschenk tassen.

1. Kies het juiste formaat van tas

Allereerst kijken we naar het juiste formaat. Hierbij moet u niet alleen letten op de grootte van de tas, maar vooral op de grootte van de spullen die u in de tas zult stoppen. Vult u uw tas met grote of kleine give-aways en hoeveel flyers en catalogi geeft u mee? De tas mag uiteraard niet te klein zijn, maar u wilt ook niet dat uw relaties met een te grote tas moeten lopen die gevuld is met slechts een klein boekje.

Tip: Deelt u de bedrukte tas bijvoorbeeld uit op een beurs? Geef de beursbezoekers dan een grotere tas mee, zodat ze hier ook give aways van andere standhouders in kunnen stoppen.

Katoenen tas2. Ga voor kwaliteit en milieuvriendelijke materialen

Ook de kwaliteit van de tas speelt een grote rol. Vaak geeft u tijdens een beurs of open dag een catalogus mee. Als deze wat zwaarder is, kies dan voor een sterkere tas zodat deze lang mee gaat en nog vaak door uw relatie gebruikt kan worden. Hiervoor is vooral een non-woven of een katoenen tas zeer geschikt.

Met de nieuwe regelgeving op gratis plastic tasjes, hebben we al veel goeds voor het milieu kunnen doen. Dit moet uiteraard ook meegenomen worden bij de keuze van uw relatiegeschenk tassen. Door voor een katoenen draagtas of papieren tas te kiezen laat u uw relaties zien dat u hier bewust mee bezig bent.

3. Kies voor een bedrukking voor maximaal bereik

De opdrukmogelijkheden mogen uiteraard niet ontbreken bij de aanschaf van uw promotietassen. Een bedrukte tas met logo of tekst is letterlijk een reclamedrager. Doordat uw relaties met de tas lopen, komt uw naam of logo steeds in beeld met als resultaat een grotere naamsbekendheid. Als relaties uw tas of rugzak mee op reis nemen, komt u nog extra onder de aandacht!

De tassen zijn in allerlei kleuren te bestellen en hebben groot drukvlak. U kunt kiezen voor een neutrale kleur tas met logo bedrukking in uw huisstijl kleuren. Of u draait dit om en kiest voor een tas in uw huisstijlkleur met een neutrale opdruk.

Tip: Laat de tassen bedrukken op beide zijden. Uiteraard zijn de drukkosten dan iets hoger maar het reclame effect des te hoger. Hoe uw relatie de tas ook draagt, uw logo of tekst blijft altijd zichtbaar.

Met deze drie tips bent u zeker goed voorbereid bij de aanschaf van uw bedrukte tassen. Bekijk alle relatiegeschenk tassen en kies de tas die precies bij u past. Voor een persoonlijk advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.

Terug naar boven