0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

Textiel bedrukken. Werkkledij, vrijetijdskleding en meer

Textiel BedrukkenDit artikel ‘Textiel bedrukken. Werkkledij, vrijetijdskleding en meer’ is gericht op mensen die textiel willen bestellen en eventueel bedrukken. In het artikel zullen we een aantal textiel artikelen behandelen zoals werkkledij, petjes, mutsjes, shirtsen polo’s. Daarnaast zullen we u een aantal top 3’s geven van populaire textiel relatiegeschenken.

Textiel kan bij verschillende gelegenheden worden ingezet. Zo zien we vaak dat scholen textiel bestellen voor schoolreisjes, voor op kamp of voor een examenreis. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om voor groepsreizen textiel te bestellen. Wat we het meest zien is dat onze klanten kleding laten bedrukken voor hun werknemers, klanten en andere relaties. Voor op werk, maar ook vaak voor in de vrije tijd.

1. Werkkledij bedrukken
Natuurlijk kunt u vrijwel al het textielgebruiken als werkkledij, maar bij Van Helden Relatiegeschenken hebben wij een aantal speciaal geselecteerde werkkledij. U kunt bijvoorbeeld denken aan kleding van het merk B&Czoals de B&C expert pro bodywarmer. Werkkledij laten bedrukken is bij de meeste bedrijven vanzelfsprekend. De kans dat werknemers met klanten in contact komen, is bij de meeste bedrijven namelijk vaak sterk aanwezig.


De top 3 werkkledij:
1. Stedman Sweatshirt
2. B&C Energy Pro Polo
3. B&C Perfect Pro T-shirt

2. Petjes en caps bedrukken

 

 

Petjes-bedrukken

U kunt bij Van Helden Relatiegeschenken Bedrukken-Textielkiezen om sjaals en/ofbadstof te bedrukken. Handdoeken worden vaak ingezet als giveaway. Zo wordt de handdoek vaak gebruikt als relatiegeschenk door fitness clubs, salons en wellnesscentra. Op onze speciale Walra pagina vindt u (bad) textiel van het merk Walra.

Ben u overtuigd om textiel te laten bedrukken of wilt u textiel onbedrukt kopen voor uw relaties? Neem dan een kijkje op onze website. U vindt bij Van Helden Relatiegeschenken een ruim assortiment met textiel. De prijs is bij het merendeel van het textiel inclusief het bedrukken van uw reclameboodschap in 1 kleur op 1 zijde. U kunt ook een kijkje nemen op onze promotietextiel pagina voor een overzicht van textiel categorieën en een selectie van textiel.

TIP! Heeft u een vraag en/of een opmerking? U kunt ze hieronder plaatsen of contact met ons opnemen via onze contactpagina.

 

 

Terug naar boven