• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Gratis sample*
0

Duurzaam

Waterfles bedrukken

Nu meer dan ooit is het milieu van de aarde een actueel en veelbesproken onderwerp. Het klimaat is merkbaar en snel aan het veranderen, bossen verdwijnen en woestijnen groeien. Er leven gewoonweg te veel mensen op deze aarde, wat als resultaat heeft dat onze planeet de vraag van al deze personen niet meer aan kan. De grootste vervuiling op aarde is te wijten aan de ‘productie’ van vlees en zuivel, voor ons om te consumeren. Zouden we allemaal veganistisch gaan eten, dan zou dit een grote verandering met zich meebrengen. Men denkt vaak dat CO2-uitstoot van fabrieken en voertuigen de grootste vervuilers zijn, of dat we niet zuinig genoeg met water en elektriciteit omgaan. Deels is dit waar, want we kunnen altijd bewuster met onze voorzieningen omgaan.

Op zaterdag 22 april 2017 wordt er wereldwijd Earth Day gevierd. Elk jaar wordt op deze datum onze mooie maar kwetsbare planeet gevierd. Het doel van deze dag is dat mensen nadenken over hun consumentengedrag en welke invloed dit heeft op onze aarde. Nog nooit was het klimaat en onze leefstijl zo’n urgent en veel bekritiseerd onderwerp. En terecht, want we hebben maar één aarde om op te leven, dus horen we hier met z’n allen zuinig op te zijn! Verspreid deze gedachte door in te haken op World Earth Day en schenk uw relaties en/of personeel een mooi en passend geschenk voor deze dag. We sommen voor u enkele geschikte en duurzame producten op.

Op 22 maart aanstaande is het weer zover, dan vindt de Wereld Waterdag plaats. Wereld Waterdag wordt over de hele wereld gevierd. De dag is opgericht in 1993 door de Verenigde Naties en vindt elk jaar op 22 maart plaats. Het doel van deze dag is het creëren van bewustwording over nationale en wereldwijde waterproblematiek. De Verenigde Naties omschrijven de dag als volgt: “A day to celebrate, a day to change, a day to prepare”. Als werkgever kunt u bijdragen aan het doel van deze dag en inspelen op de Wereld Waterdag. Dit kunt u onder andere doen door middel van het geven van passende relatiegeschenken. Daarom zetten wij voor u enkele spetterende relatiegeschenken op een rij!

back to top
Sluiten

Helden service

Geen verrassingen

Contact

Full service leverancier van het jaar 2016