0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Duurzaam

Duurzaam relatiegeschenk

Een groener planeet, daar staan wij toch allemaal achter. Als ondernemers doen wij er alles aan om zo verantwoord en groen mogelijk onze activiteiten uit te oefenen. Maar wist je dat je dit ook door kan trekken in je marketingmiddelen? Denk bijvoorbeeld niet meer alleen aan flyers of brochures, maar denk aan weggevertjes die niet alleen helpen bij het verspreiden van jouw boodschap, maar ook bij het vergroenen van de aarde. Wij geven je de vijf mooiste geschenken waarmee je dit kunt doen.

Weg met wegwerpplastic

Samen zetten we al een tijdje stappen richting een duurzamere en schonere wereld. Vanaf 3 juli komen we nog een stapje dichterbij door het verbod op wegwerpplastic. De verkoop en het gebruik van onder andere plastic rietjes, bestek, borden wattenstaafjes en ballonstokjes wordt dan verboden. Hiermee hopen we het plastic afval te verminderen en daarmee ook de vervuiling die er vaak mee gepaard gaat. Toch zijn deze plastic items vaak gebruiksvoorwerpen die dagelijks gebruikt worden en voor sommigen onmisbaar zijn. Hoe gaan we hier dan mee om? Wij geven je de beste alternatieven om in te zetten.

Dopper wave

Dopper zul je ongetwijfeld kennen. Zij zijn niet alleen de organisatie achter de trendy Dopper drinkfles, maar zetten zich ook keihard in om het single-use plastic tegen te gaan en daarmee schonere oceanen te kunnen realiseren. Onlangs hebben wij vol trots de Dopper Wave pledge getekend. Met het tekenen van deze pledge, wordt de bewustwording en impact van het gebruik van herbruikbare flessen nogmaals onderstreept. Wat deze pledge precies inhoud vertellen we je graag.

Terug naar boven