0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

Duurzaam

Weg met wegwerpplastic

Samen zetten we al een tijdje stappen richting een duurzamere en schonere wereld. Vanaf 3 juli komen we nog een stapje dichterbij door het verbod op wegwerpplastic. De verkoop en het gebruik van onder andere plastic rietjes, bestek, borden wattenstaafjes en ballonstokjes wordt dan verboden. Hiermee hopen we het plastic afval te verminderen en daarmee ook de vervuiling die er vaak mee gepaard gaat. Toch zijn deze plastic items vaak gebruiksvoorwerpen die dagelijks gebruikt worden en voor sommigen onmisbaar zijn. Hoe gaan we hier dan mee om? Wij geven je de beste alternatieven om in te zetten.

Dopper wave

Dopper zul je ongetwijfeld kennen. Zij zijn niet alleen de organisatie achter de trendy Dopper drinkfles, maar zetten zich ook keihard in om het single-use plastic tegen te gaan en daarmee schonere oceanen te kunnen realiseren. Onlangs hebben wij vol trots de Dopper Wave pledge getekend. Met het tekenen van deze pledge, wordt de bewustwording en impact van het gebruik van herbruikbare flessen nogmaals onderstreept. Wat deze pledge precies inhoud vertellen we je graag.

Duurzaam relatiegeschenk

Als duurzaam ondernemen verweven zit in het DNA van je onderneming, dan wil je maximale inspanningen leveren om die filosofie door te trekken in je volledige bedrijfsvoering. Heb je dan al aan duurzame relatiegeschenken gedacht? Zo wordt het voor je zakenpartners ook tastbaar duidelijk dat je maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) belangrijk vindt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) omarmen brengt uitdagingen met zich mee, maar je mag best trots zijn op elke stap die je in de duurzame richting zet. Door voor ecologische relatiegeschenken te kiezen, maak je zichtbaar dat het onderwerp je nauw aan het hart ligt.

Terug naar boven