Bekijk ons aanbod mondkapjes en laat deze bedrukken met logo en/of tekst ►  Naar mondkapjes

0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:30
0344 - 640 200

Duurzaam

Duurzame verhalenvertellers

Sam werd tijdens zijn vakantie in Zuid-Afrika geconfronteerd met het wereldwijde probleem van analfabetisme. Daar moest iets aan veranderd worden, dacht Sam en voor we het wisten werd Correctbook geboren. Sam is samen met veel andere ondernemers een verhalenverteller, die de wereld wilt verbeteren met unieke producten die ingezet kunnen worden als relatiegeschenk. Benieuwd naar deze verhalenvertellers? In dit artikel lichten wij ze allemaal uit.

Duurzame dinsdag

Het is vandaag Duurzame Dinsdag, een dag dat het thema duurzaamheid extra in de kijker wordt gezet. Speciaal voor deze dag hebben wij de drie beste en meest unieke duurzame relatiegeschenken op een rijtje gezet. We vertellen u niet alleen de in’s en out’s van de geschenken, maar ook welk impact u hiermee maakt wanneer u ze cadeau geeft aan uw doelgroep.

Wereldmilieudag

Op 5 juni is het wereldmilieudag, een wereldwijd evenement om mensen bewuster te laten worden van hoe belangrijk het milieu is voor onze wereld. Aan ons als ondernemer om hier de eerste stap in te zetten. Wij zetten 3 belangrijke pijlers op een rijtje, waar wij als ondernemers op in kunnen spelen.

Terug naar boven