0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:30
0344 - 640 200

Duurzaam

Wereldmilieudag

Op 5 juni is het wereldmilieudag, een wereldwijd evenement om mensen bewuster te laten worden van hoe belangrijk het milieu is voor onze wereld. Aan ons als ondernemer om hier de eerste stap in te zetten. Wij zetten 3 belangrijke pijlers op een rijtje, waar wij als ondernemers op in kunnen spelen.

Duurzame relatiegeschenken

Het welzijn van de aarde is al jaren trending topic. Willen we nog lang genieten van onze mooie planeet, dan moeten we met zijn allen onze leefstijl aanpassen en anders gaan leven. Verschillende (overheids)organisaties maken hiervoor reclame, om extra bewustzijn over dit onderwerp aan te wakkeren. Als bedrijf kunt u hier uiteraard ook een steentje aan bijdragen. Want een schonere en leefbaardere wereld, begint toch echt bij onszelf! Aangezien bedrijven de grootste vervuilers zijn, is het goed om als bedrijf juist het goede voorbeeld te geven en dit gedachtegoed doorgeven aan uw medewerkers en relaties.

Duurzame relatiegeschenken

Iedere bedrijf en organisatie draagt een steent bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen. In vele bedrijfsaspecten wordt dit principe toegepast. Denk bijvoorbeeld aan sensor verlichting, carpooling etc. Maar om een echt groot verschil te maken zal het MVO gevoel ook overgebracht moeten worden op eigen medewerkers, klanten en relaties. Hier komen relatiegeschenken om de hoek kijken. Een leuk en effectief middel om uw boodschap effectief over te brengen.

Terug naar boven