• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Gratis sample*
0

Duurzaam

Op zaterdag 22 april 2017 wordt er wereldwijd Earth Day gevierd. Elk jaar wordt op deze datum onze mooie maar kwetsbare planeet gevierd. Het doel van deze dag is dat mensen nadenken over hun consumentengedrag en welke invloed dit heeft op onze aarde. Nog nooit was het klimaat en onze leefstijl zo’n urgent en veel bekritiseerd onderwerp. En terecht, want we hebben maar één aarde om op te leven, dus horen we hier met z’n allen zuinig op te zijn! Verspreid deze gedachte door in te haken op World Earth Day en schenk uw relaties en/of personeel een mooi en passend geschenk voor deze dag. We sommen voor u enkele geschikte en duurzame producten op.

Op 22 maart aanstaande is het weer zover, dan vindt de Wereld Waterdag plaats. Wereld Waterdag wordt over de hele wereld gevierd. De dag is opgericht in 1993 door de Verenigde Naties en vindt elk jaar op 22 maart plaats. Het doel van deze dag is het creëren van bewustwording over nationale en wereldwijde waterproblematiek. De Verenigde Naties omschrijven de dag als volgt: “A day to celebrate, a day to change, a day to prepare”. Als werkgever kunt u bijdragen aan het doel van deze dag en inspelen op de Wereld Waterdag. Dit kunt u onder andere doen door middel van het geven van passende relatiegeschenken. Daarom zetten wij voor u enkele spetterende relatiegeschenken op een rij!

Het is vandaag duurzame dinsdag. De dag waarop alles in het teken staat van duurzame ontwikkelingen en innovaties. Honderden studenten en ondernemers presenteren hun ideeën in Den Haag. Maar duurzame innovatie is natuurlijk niet iets van één dag. Breng het hele jaar door uw duurzame boodschap onder de aandacht bij uw relaties, door ze iets ‘groens’ mee te geven. Wij zetten vijf innovatieve en duurzame relatiegeschenken op een rijtje.

back to top
Sluiten

Helden service

Geen verrassingen

Contact

Full service leverancier van het jaar 2016