0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:30
0344 - 640 200

Duurzaam

Duurzame dinsdag

Het is vandaag Duurzame Dinsdag, een dag dat het thema duurzaamheid extra in de kijker wordt gezet. Speciaal voor deze dag hebben wij de drie beste en meest unieke duurzame relatiegeschenken op een rijtje gezet. We vertellen u niet alleen de in’s en out’s van de geschenken, maar ook welk impact u hiermee maakt wanneer u ze cadeau geeft aan uw doelgroep.

Wereldmilieudag

Op 5 juni is het wereldmilieudag, een wereldwijd evenement om mensen bewuster te laten worden van hoe belangrijk het milieu is voor onze wereld. Aan ons als ondernemer om hier de eerste stap in te zetten. Wij zetten 3 belangrijke pijlers op een rijtje, waar wij als ondernemers op in kunnen spelen.

Duurzame relatiegeschenken

Het welzijn van de aarde is al jaren trending topic. Willen we nog lang genieten van onze mooie planeet, dan moeten we met zijn allen onze leefstijl aanpassen en anders gaan leven. Verschillende (overheids)organisaties maken hiervoor reclame, om extra bewustzijn over dit onderwerp aan te wakkeren. Als bedrijf kunt u hier uiteraard ook een steentje aan bijdragen. Want een schonere en leefbaardere wereld, begint toch echt bij onszelf! Aangezien bedrijven de grootste vervuilers zijn, is het goed om als bedrijf juist het goede voorbeeld te geven en dit gedachtegoed doorgeven aan uw medewerkers en relaties.

Terug naar boven