• Achteraf betalen
  • Gratis levering
  • Gratis digitale drukproef
0

Duurzaam

Duurzame relatiegeschenken

Het welzijn van de aarde is al jaren trending topic. Willen we nog lang genieten van onze mooie planeet, dan moeten we met zijn allen onze leefstijl aanpassen en anders gaan leven. Verschillende (overheids)organisaties maken hiervoor reclame, om extra bewustzijn over dit onderwerp aan te wakkeren. Als bedrijf kunt u hier uiteraard ook een steentje aan bijdragen. Want een schonere en leefbaardere wereld, begint toch echt bij onszelf! Aangezien bedrijven de grootste vervuilers zijn, is het goed om als bedrijf juist het goede voorbeeld te geven en dit gedachtegoed doorgeven aan uw medewerkers en relaties.

Duurzame relatiegeschenken

Iedere bedrijf en organisatie draagt een steent bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen. In vele bedrijfsaspecten wordt dit principe toegepast. Denk bijvoorbeeld aan sensor verlichting, carpooling etc. Maar om een echt groot verschil te maken zal het MVO gevoel ook overgebracht moeten worden op eigen medewerkers, klanten en relaties. Hier komen relatiegeschenken om de hoek kijken. Een leuk en effectief middel om uw boodschap effectief over te brengen.

Waterfles bedrukken

Nu meer dan ooit is het milieu van de aarde een actueel en veelbesproken onderwerp. Het klimaat is merkbaar en snel aan het veranderen, bossen verdwijnen en woestijnen groeien. Er leven gewoonweg te veel mensen op deze aarde, wat als resultaat heeft dat onze planeet de vraag van al deze personen niet meer aan kan. De grootste vervuiling op aarde is te wijten aan de ‘productie’ van vlees en zuivel, voor ons om te consumeren. Zouden we allemaal veganistisch gaan eten, dan zou dit een grote verandering met zich meebrengen. Men denkt vaak dat CO2-uitstoot van fabrieken en voertuigen de grootste vervuilers zijn, of dat we niet zuinig genoeg met water en elektriciteit omgaan. Deels is dit waar, want we kunnen altijd bewuster met onze voorzieningen omgaan.

back to top