• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Gratis sample*
0

Gadget van de maand

Virtual Reality bril bedrukken

De technologie gaat tegenwoordig sneller dan dat wij met onze ogen kunnen knipperen. Nieuwe generaties en millennials groeien ermee op en zijn niet anders gewend. Protheses kunnen 3D geprint worden en via virtual reality kun je ergens aanwezig zijn door thuis op de bank te zitten. Het zijn mooie en veelbelovende ontwikkelingen die niet alleen bijdragen aan ontspanning, maar ook aan veel beroepen, denk aan de medische wereld. De Virtual Reality bril is een uitstekend voorbeeld hiervan. Hier kunt u zich uren mee vermaken. Daarom is dit item de gadget van de maand bij Van Helden!

Winkelwagenmunt bedrukkenWellicht herkent u het; u gaat naar de supermarkt en wilt een winkelkarretje pakken. Helaas lukt dit niet omdat u geen muntgeld op zak heeft. Balen! Dat wordt eerst wisselen. We leven tegenwoordig in een tijd waar elk kopje koffie of pakje kauwgom met de pinpas wordt betaald. De tijden van wekelijks een flink bedrag pinnen om de volgende dagen door te komen, liggen ver achter ons.

Het vakantieseizoen gaat van start. Men doet de zonnebril op en vertrekt naar een warm oord in Europa of verder. Tijdens de vakantie worden de mooiste herinneringen vastgelegd. Uiteraard worden de vakantiekiekjes direct gedeeld via social media. Gelukkig kunt u met de meeste smartphones nu ook professionele foto’s maken, helemaal met de gadget van de maand: de lenzenset Smart!

back to top
Sluiten

Helden service

Geen verrassingen

Contact

Full service leverancier van het jaar 2016