0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Gadget van de maand

Weerstation bedrukken

In oktober kan het weer veranderen van zonnig nazomeren tot stormachtig herfstweer. Dit maakt het lastig voor uw relaties om te bepalen wat zij gaan dragen, met welk vervoersmiddel zij naar hun werk gaan en hoe zij hun dag gaan indelen. Een gadget om het weer inzichtelijk te krijgen is dan ook een must-have voor deze maand. Het was dan ook geen moeilijke keuze om de Topper onder alle weerstations te bekronen tot Gadget van de Maand oktober. Lees alle ins en outs van het weerstation in dit artikel.

Hersenkrakers bedrukken

Afschakelen van een baan is iets wat veel mensen erg lastig vinden. Het is goed om dagelijks een half uurtje te wandelen en het hoofd leeg te maken, om vervolgens met goede moed weer verder te gaan. Überhaupt draagt het houden van meerdere kleine pauzes verspreidt over de dag bij aan een overall productieve werkdag! Naast wandelen zijn er genoeg andere manieren om vaker per dag even te pauzeren en alles te laten bezinken. Er bestaan namelijk een hoop leuke spellen die ervoor zorgen dat u even aan iets anders denkt dan alleen uw werkzaamheden. Dit komt uw werk uiteindelijk alleen maar ten goede. Vandaar dat we deze maand hebben gekozen voor de hersenkrakerset als gadget van de maand!

Virtual Reality bril bedrukken

De technologie gaat tegenwoordig sneller dan dat wij met onze ogen kunnen knipperen. Nieuwe generaties en millennials groeien ermee op en zijn niet anders gewend. Protheses kunnen 3D geprint worden en via virtual reality kun je ergens aanwezig zijn door thuis op de bank te zitten. Het zijn mooie en veelbelovende ontwikkelingen die niet alleen bijdragen aan ontspanning, maar ook aan veel beroepen, denk aan de medische wereld. De Virtual Reality bril is een uitstekend voorbeeld hiervan. Hier kunt u zich uren mee vermaken. Daarom is dit item de gadget van de maand bij Van Helden!

Terug naar boven