• Achteraf betalen
  • Gratis levering
  • Gratis digitale drukproef
0

Marketing Tips

Marketingtrends

Om een goede marketingplan op te stellen voor 2018 is het goed om te weten wat de trends voor het komende jaar zijn. Hoewel we de afgelopen jaren veel meer een verschuiving naar online hebben gezien, wordt er nu veel meer een balans gezocht tussen online en offline. Hierbij speelt datagedreven marketing en personalisatie een grote rol. De drie belangrijkste trends voor 2018 zetten wij in één handig overzicht.

Marketingmix

Het is einde van het jaar is niet alleen feest, maar is ook het moment om eens kritisch te kijken naar uw marketinginzet. De bepaling en invulling van uw marketingkanalen bepalen voor een groot deel de effectiviteit van uw marketingcampagnes. De slimme ondernemer weet wel creatief om te gaan met het marketingbudget en de invulling daarvan. Bijvoorbeeld door uw kanalen gesegmenteerd in te zetten door middel van big data of door relatiegeschenken met een lange levensduur in te zetten voor uw branding. Wij gaan in dit blogartikel in op dat laatste en vertellen u alles over de creatieve inzet van relatiegeschenken.

Checklist eindejaarsbedankje

Het eindejaar is het perfecte moment om uw personeel, zakenrelaties en vrijwilligers te bedanken voor de goede samenwerking. Door het brede aanbod van relatiegeschenken en weggevers is de keuze van het perfecte eindejaarsgeschenk is niet altijd even makkelijk. Wij hebben de ultieme checklist samengesteld om de keuze van uw eindejaarbedankje te vereenvoudigen.

back to top
Sluiten

Helden service

Geen verrassingen

Contact

Full service leverancier van het jaar 2016