• Achteraf betalen
  • Gratis levering
  • Gratis digitale drukproef
0

Marketing Tips

Opvallen tijdens de sale

De wintersale is in volle gang. Niet alleen op online webshops, maar ook de winkelstraten staan vol met opvallende acties en hoge kortingen. Dit is ook dé periode van het jaar waarbij er weer meer publiek in de winkelstraten komt. Daar kunt u als ondernemer natuurlijk wel een slaatje uit slaan. Wij zetten een aantal tips voor op een rijtje voor een vliegende start.

Marketingtrends

Om een goede marketingplan op te stellen voor 2018 is het goed om te weten wat de trends voor het komende jaar zijn. Hoewel we de afgelopen jaren veel meer een verschuiving naar online hebben gezien, wordt er nu veel meer een balans gezocht tussen online en offline. Hierbij speelt datagedreven marketing en personalisatie een grote rol. De drie belangrijkste trends voor 2018 zetten wij in één handig overzicht.

Marketingmix

Het is einde van het jaar is niet alleen feest, maar is ook het moment om eens kritisch te kijken naar uw marketinginzet. De bepaling en invulling van uw marketingkanalen bepalen voor een groot deel de effectiviteit van uw marketingcampagnes. De slimme ondernemer weet wel creatief om te gaan met het marketingbudget en de invulling daarvan. Bijvoorbeeld door uw kanalen gesegmenteerd in te zetten door middel van big data of door relatiegeschenken met een lange levensduur in te zetten voor uw branding. Wij gaan in dit blogartikel in op dat laatste en vertellen u alles over de creatieve inzet van relatiegeschenken.

back to top