0

Marketing Tips

Outdoor marketingacties

Het mooie weer komt eraan en daarom is het een goed moment om de outdoor marketingacties in te zetten. Tijdens de outdoor acties is het ontzettend belangrijk om op te vallen in een menigte. Met een professionele uitstraling kunt u goed voor de dag te komen als u met een promotie team in het winkelcentrum staat of langs de deuren gaat. Promotieartikelen kunnen hier een grote rol in spelen. Denk bijvoorbeeld aan professioneel bedrukte textiel, notitieboekjes en een goede powerbank om uw mobiel opgeladen te houden, als u heel de dag aan het promoten bent.

Wereldwaterdag

Op 22 maart 2019 is het Wereldwaterdag. Een mooi moment om extra aandacht te besteden aan de plastic soep in de rivieren en oceanen. Op allerlei locaties worden activiteiten georganiseerd om dit op te schonen en het effect dat men hierop heeft kenbaar te maken. Wat kunt u als ondernemer doen en welke middelen zet u hiervoor in? Wij geven u een lijst met de beste marketingtools voor Wereldwaterdag.

Waterflessen

Dat de bedrukte waterfles in dit rijtje staat is geen verrassing. Waterflessen worden de afgelopen jaren steeds vaker ingezet als marketingtool om het drinken van kraanwater te bevorderen en het plastic afval van PET flessen tegen te gaan.

Sleutelhanger bedrukken

Op iedere beurs en open dag zie je ze wel verschijnen; de bedrukte sleutelhangers. De kleine weggever is een succesvol promotiemiddel dat altijd een plekje wint aan de sleutelbox van uw doelgroep. Toch weten veel ondernemers niet waar ze moeten beginnen bij het bedrukken van sleutelhangers. Wij helpen u graag een stuk op weg met deze drie tips.

Terug naar boven