0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:30
0344 - 640 200

Marketing Tips

Wereldwaterdag

Op 22 maart 2019 is het Wereldwaterdag. Een mooi moment om extra aandacht te besteden aan de plastic soep in de rivieren en oceanen. Op allerlei locaties worden activiteiten georganiseerd om dit op te schonen en het effect dat men hierop heeft kenbaar te maken. Wat kunt u als ondernemer doen en welke middelen zet u hiervoor in? Wij geven u een lijst met de beste marketingtools voor Wereldwaterdag.

Waterflessen

Dat de bedrukte waterfles in dit rijtje staat is geen verrassing. Waterflessen worden de afgelopen jaren steeds vaker ingezet als marketingtool om het drinken van kraanwater te bevorderen en het plastic afval van PET flessen tegen te gaan.

Sleutelhanger bedrukken

Op iedere beurs en open dag zie je ze wel verschijnen; de bedrukte sleutelhangers. De kleine weggever is een succesvol promotiemiddel dat altijd een plekje wint aan de sleutelbox van uw doelgroep. Toch weten veel ondernemers niet waar ze moeten beginnen bij het bedrukken van sleutelhangers. Wij helpen u graag een stuk op weg met deze drie tips.

Beursgeschenken

Wat is er nou leuker dan het nieuwe jaar te beginnen met nieuwe inspiratie. De horecava, de vakantiebeurs, het zijn allemaal leuke en inspirerende beurzen waar u veel potentiële klanten kunt bereiken.  Staat u binnenkort ook op de beurs? Wij geven u drie gouden tips waarmee uw beurs een succes wordt.

Terug naar boven