• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Gratis sample*
0

Marketing Tips

Marketingmiddelen 2.0

Think-outside-the-box, een motto voor veel ondernemers en marketeers. Wanneer het gaat om de keuze van marketingmiddelen wordt er toch vaak in traditionele media gedacht. Maar wist u dat diverse relatiegeschenken multi-inzetbaar zijn en daardoor ook een bijzondere twist geven aan traditionele media. In dit artikel zetten wij 3 “innovatieve” relatiegeschenk marketingmiddelen op een rijtje.

Loyaliteitsprogramma tips - Van Helden

Een loyaliteitsprogramma is een verzameling van marketingactiviteiten om de klantloyaliteit te verhogen. Het maakt van de klant een promotor, een ambassadeur voor uw merk. Loyale klanten zijn erg waardevol, omdat zij naast aankopen ook zorgen voor content creatie zoals het schrijven van reviews, het delen van foto’s en het invullen van enquêtes. Een spaarprogramma is het populairst onder de loyaliteitscampagnes en in deze blogpost laten we zien hoe u meer uit uw spaarsysteem kan halen.

Het geven van relatiegeschenken is een uitstekende manier om uw waardering te uiten naar relaties en werknemers. Ook kan het een middel zijn om contacten warm te houden of een klant ergens aan te helpen herinneren, zoals een aankomende samenwerking. Relatiegeschenken hoeven niet altijd duur te zijn. Echter gelden er voor relatiegeschenken wel specifieke regels wat betreft de btw. Deze is namelijk niet in alle gevallen aftrekbaar als voorbelasting. Benieuwd naar wat de exacte regels hiervoor zijn? We leggen het u graag uit!

back to top
Sluiten

Helden service

Geen verrassingen

Contact

Full service leverancier van het jaar 2016