• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Gratis sample*
0

Marketing Tips

Kleuren in marketing

Kleuren zorgen al jarenlang voor bepaalde emoties en prikkels in de zintuigen. Verschillende psychologische studies hebben uitgewezen dat iedere kleur een ander effect heeft op de mens. Door u te verdiepen in de kennis van de psychologische effecten van kleuren kunt u veel winst behalen in de effectiviteit van de merkpositionering en marketingacties. Wij zetten de invloeden van de meest populaire kleuren in een handig overzicht.

Personeelsgeschenken

Klanten en relaties worden vaak gezien als merkambassadeur en worden op allerlei manieren beïnvloed. Maar de grootste ambassadeur voor uw organisatie of merk wordt vaak vergeten, namelijk uw eigen personeel. Vaak worden zij als vanzelfsprekend gezien, maar zij zijn eigenlijk de grootste influencers van uw merk. Met deze eenvoudige tips zet u uw grootste ambassadeurs, oftewel uw personeel, eens goed in het zonnetje.

extra's voor de mailing

Met alle technologische ontwikkelingen is het geen ongewone trend dat er steeds meer marketing via online kanalen gaat, maar we mogen de offline kanalen zeker niet vergeten. De twee versterken elkaar, maar helaas is de kans wel groter dat een direct mailing of flyer snel in de papierbak verdwijnt. Door het toevoegen van een originele incentive zorgt u er niet alleen voor dan de impact van uw direct mailing groter wordt, maar het zorgt er ook voor dat u met uw bedrukte weggever nog lang in beeld blijft. Wij zetten de drie meest effectieve incentives op een rijtje.

back to top
Sluiten

Helden service

Geen verrassingen

Contact

Full service leverancier van het jaar 2016