0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:30
0344 - 640 200

Marketing Tips

Het is herfst, daar kunnen we niet omheen. Ook de dagen worden steeds korter en donkerder. Hoe val je dan nog op met jouw promotieartikelen? Wachten we af tot de zomer om onze naamsbekendheid te verhogen? Daar nemen wij als ondernemers natuurlijk geen genoegen mee. Hier gaan wij creatief mee om. Hoe? Dat vertellen we je meteen in dit blogartikel.

Voordelig relatiegeschenken inkopen

Niemand geeft graag te veel uit en zeker voor een marketeer is het budget ontzettend belangrijk. Uit iedere euro dient zoveel mogelijk rendement gehaald te worden. Bij de aanschaf van relatiegeschenken is dat niet anders. Daarom is het erg van belang om een goede en doordachte keuze te maken en vooral om zo voordelig mogelijk uw inkopen te doen. Hoe u dit het beste doet? Dat vertellen wij u in dit artikel.

Outdoor marketingacties

Het mooie weer komt eraan en daarom is het een goed moment om de outdoor marketingacties in te zetten. Tijdens de outdoor acties is het ontzettend belangrijk om op te vallen in een menigte. Met een professionele uitstraling kunt u goed voor de dag te komen als u met een promotie team in het winkelcentrum staat of langs de deuren gaat. Promotieartikelen kunnen hier een grote rol in spelen. Denk bijvoorbeeld aan professioneel bedrukte textiel, notitieboekjes en een goede powerbank om uw mobiel opgeladen te houden, als u heel de dag aan het promoten bent.

Terug naar boven