• Achteraf betalen
  • Gratis levering
  • Gratis digitale drukproef
0

Marketing Tips

Of het nu gaat om de start van een nieuwe samenwerking of de afsluiting van een succesvol project, er zijn genoeg gelegenheden om uw zakelijke relaties te bedanken.  De belangrijkste vraag blijft toch altijd: “wat gaat u uw relaties geven?” voor veel ondernemers is deze vraag moeilijk te beantwoorden, want waar moet u precies op letten. Wij geven u een aantal tips waarmee u gemakkelijk een origineel bedrijfsgeschenk kunt kiezen voor uw relaties.

Promotieartikelen

Door het brede aanbod in promotieartikelen zien veel ondernemers door het bomen het bos niet meer. Het perfecte promotiemiddel is afhankelijk van zoveel verschillende factoren. Toch zijn er altijd een aantal promotieartikelen die het altijd goed doen en een garantie zijn voor succes. Deze artikelen zetten wij voor u op een rijtje.

Personaliseren van geschenken

U kent het vast wel; de organisatie waar u vorig jaar uw vakantie heeft geboekt verrast u dit jaar met een leuke brief, een aantrekkelijke aanbieding en een persoonlijk cadeautje. Hierdoor kwamen zij positief onder aandacht en kan het zo maar eens zo zijn, dat u de vakantie dit jaar weer bij deze organisatie boekt. Als ondernemer kunt u door middel van personalisatie een unieke en persoonlijke indruk achterlaten bij uw klanten en relatie. Wij leggen uit hoe en waarom u dit in moet zetten.

back to top