Bekijk ons aanbod mondkapjes en laat deze bedrukken met logo en/of tekst ►  Naar mondkapjes

0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

Marketing Tips

Waardering tonen met relatiegeschenken

Een complimentje is een klein gebaar, dat een zeer groot effect heeft op de energie van mensen. Waardering staat niet voor niets zo hoog op de piramide van Maslow. Het is een diep gewortelde menselijk behoefte dat je als organisatie serieus dient te nemen. Het hoeven ook niet gelijk grote gebaren te zijn. Vaak zijn het de kleine dingen die er toe doen. Hoe je op een eenvoudige en simpele manier op deze basisbehoefte kan inspelen vertellen wij je in dit artikel.

Hartverwarmende actie

Enkele weken geleden hebben onze verkoopadviseurs in hartje Rotterdam warmte en liefde mogen verspreiden. Op deze grijze winterdag brachten zij kleur aan voorbijgangers. Een mooi gebaar in deze tijd van romantiek. Bij jong en oud werd er een glimlach op het gezicht getoverd en  de reacties waren onbetaalbaar. Benieuwd naar hoe dit eruit zag? Bekijk dan snel de video.

Checklist succesvolle training

Het organiseren van een training begint bij het bedenken van je doel en doelstellingen. Als dit eenmaal in kaart is begint de ‘echte’ organisatie. Denk aan de locatie, eventuele catering, uitnodigingen etc. Om het organiseren van een training extra makkelijk te maken bieden wij je een unieke checklist aan met alle punten die nodig zijn voor het plannen van een succesvolle training.

Download de handige infographic waarmee je een succesvolle training kan organiseren

Terug naar boven