• Achteraf betalen
  • Gratis levering
  • Gratis digitale drukproef
0

Marketing Tips

Pen marketingtool

Op iedere beurs, open dag of ander evenement worden weggevertjes ingezet als promotiemateriaal. De bedrukte pen is veruit de meest populaire weggever. Dat is niet zonder reden. De pen is een veelgebruikt artikel dat gemiddeld door zeven verschillende handen gaat. Hiermee is uw bereik groter dan u in eerste instantie denkt. Hoe u uw pen tot een perfect marketingmiddel maakt vertellen wij u in dit artikel.

Beurs promotiemateriaal

Wanneer u deel neemt aan een beurs weet u dat dit dé perfecte mogelijkheid is om uw doelgroep face-to-face aan te spreken. In een ontspannen sfeer kunt u de meteen alles over uw product of dienst vertellen. Hierbij wilt u natuurlijk een blijvende indruk achterlaten. Het bepalen van een heldere doelstelling en het kiezen van de juiste promotiemiddelen zijn hierbij het meest belangrijk. Wij geven u voor iedere doelstelling praktische tips.

Zakelijke geschenken bedrukken

Of het nu gaat om de start van een nieuwe samenwerking of de afsluiting van een succesvol project, er zijn genoeg gelegenheden om uw zakelijke relaties te bedanken.  De belangrijkste vraag blijft toch altijd: “wat gaat u uw relaties geven?” voor veel ondernemers is deze vraag moeilijk te beantwoorden, want waar moet u precies op letten. Wij geven u een aantal tips waarmee u gemakkelijk een origineel bedrijfsgeschenk kunt kiezen voor uw relaties.

back to top