• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Gratis sample*
0

Marketing Tips

Het geven van relatiegeschenken is een uitstekende manier om uw waardering te uiten naar relaties en werknemers. Ook kan het een middel zijn om contacten warm te houden of een klant ergens aan te helpen herinneren, zoals een aankomende samenwerking. Relatiegeschenken hoeven niet altijd duur te zijn. Echter gelden er voor relatiegeschenken wel specifieke regels wat betreft de btw. Deze is namelijk niet in alle gevallen aftrekbaar als voorbelasting. Benieuwd naar wat de exacte regels hiervoor zijn? We leggen het u graag uit!

Ballonnen bedrukkenEen goed product bedenken is één ding, maar hoe introduceert u deze op de markt. Er komen verschillende aspecten kijken bij de introductie van een nieuw product. Naast de financiële en huishoudelijke aspecten speelt ook marketing een grote rol. Hoe positioneert u uw product en hoe brengt u deze onder de aandacht bij uw doelgroep? Wij zetten vijf originele ideeën op een rijtje om u te helpen bij een succesvolle start.

Met een minimaal budget een groot bereik hebben, dat is de droom van iedere marketeer. De grote vraag is: hoe pak je dit het beste aan? Door een goede afstemming van online met offline marketing komt u al een heel eind. Door verschillende marketingmiddelen op elkaar af te stemmen creëert u een groot bereik.

back to top
Sluiten

Helden service

Geen verrassingen

Contact

Full service leverancier van het jaar 2016