0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Marketing Tips

Het is heerlijk zonnig en we merken allemaal dat de lente langzaamaan zijn intrede maakt in ons land. Alles staat in het begin van hun bloei. De lente is ook het moment dat steeds meer mensen naar buiten gaan. Hetzij om te genieten van een picknick in de zon of om heerlijk te sporten in de frisse buitenlucht. Maar wist je ook dat dit hét perfecte moment is om aan je naamsbekendheid te werken. Met behulp van relatiegeschenken kun je op een leuke en effectieve manier je doelgroep bereiken. Hoe dat precies werkt, dat vertellen we je in dit blogartikel.

Waardering tonen met relatiegeschenken

Een complimentje is een klein gebaar, dat een zeer groot effect heeft op de energie van mensen. Waardering staat niet voor niets zo hoog op de piramide van Maslow. Het is een diep gewortelde menselijk behoefte dat je als organisatie serieus dient te nemen. Het hoeven ook niet gelijk grote gebaren te zijn. Vaak zijn het de kleine dingen die er toe doen. Hoe je op een eenvoudige en simpele manier op deze basisbehoefte kan inspelen vertellen wij je in dit artikel.

Hartverwarmende actie

Enkele weken geleden hebben onze verkoopadviseurs in hartje Rotterdam warmte en liefde mogen verspreiden. Op deze grijze winterdag brachten zij kleur aan voorbijgangers. Een mooi gebaar in deze tijd van romantiek. Bij jong en oud werd er een glimlach op het gezicht getoverd en  de reacties waren onbetaalbaar. Benieuwd naar hoe dit eruit zag? Bekijk dan snel de video.

Terug naar boven