0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Onderwijs

Dag van de Leraar

Donderdag 5 oktober wordt World Teachers’ Day gevierd, oftewel de Dag van de Leraar. Dit is niet alleen de dag waarop alle docenten in het zonnetje worden gezet, maar ook de dag waarop het belang van onderwijs nog eens wordt benadrukt. Op deze dag wordt er waardering getoond voor de mensen die iedere dag weer voor de klas staan om de leerlingen normen, waarden en kennis bij te brengen. Wij zetten 5 originele bedankjes voor de leraren en leraressen op een rij.

Relatiegeschenken onderwijs

Het schooljaar 2016-2017 is inmiddels voorbij en leerlingen, studenten en docenten zijn weer toe aan hun welverdiende vakantie. Even heerlijk erop uit en het werk parkeren. Voor men het weet is het namelijk weer september en begint het nieuwe schooljaar. Om docenten (en ander onderwijspersoneel) in het nieuwe jaar te motiveren is het slim om hier met een passend relatiegeschenk op in te spelen. Bent u benieuwd naar passende cadeaus voor deze doelgroep? Lees dan onderstaand artikel!

Wanneer u een evenement of activiteit organiseert voor kinderen kan dat best lastig zijn. Want hoe houdt u de kinderen tevreden en enthousiast? Spanning en sensatie doen het doorgaans erg goed maar helaas is dit niet altijd mogelijk. Gelukkig zijn er genoeg andere manieren om de kinderen tevreden te stellen. Denk bijvoorbeeld aan een aantrekkelijk geschenk of leuke goodies! Maar waarop dient u bij kindergeschenken op te letten? In dit artikel helpen wij u graag een eind op weg door vijf leuke kindergeschenken onder elkaar te zetten!

Terug naar boven