• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Gratis sample*
0

Onderwijs

Relatiegeschenken onderwijs

Het schooljaar 2016-2017 is inmiddels voorbij en leerlingen, studenten en docenten zijn weer toe aan hun welverdiende vakantie. Even heerlijk erop uit en het werk parkeren. Voor men het weet is het namelijk weer september en begint het nieuwe schooljaar. Om docenten (en ander onderwijspersoneel) in het nieuwe jaar te motiveren is het slim om hier met een passend relatiegeschenk op in te spelen. Bent u benieuwd naar passende cadeaus voor deze doelgroep? Lees dan onderstaand artikel!

Notitieboekje bedrukkenDe voorbereidingen voor de start van een nieuw schooljaar zijn gestart. Verras uw leerlingen op de eerste schooldag met praktische relatiegeschenken bedrukt met het schoollogo. Wij zetten zeven praktische geschenken op een rijtje.

De laatste maand van het schooljaar komt in zicht. Deze maand staat alles in het teken van schoolreisjes, kamp en uiteraard de schoolmusical. Met relatiegeschenken maakt u de laatste schooldag onvergetelijk. Hiermee wenst u de scholieren een fijne zomervakantie toe. Wij zetten speciaal voor u de vijf leukste relatiegeschenken voor scholieren op een rijtje.

back to top
Sluiten

Helden service

Geen verrassingen

Contact

Full service leverancier van het jaar 2016