• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Gratis sample*
0

Onderwijs

Notitieboekje bedrukkenDe voorbereidingen voor de start van een nieuw schooljaar zijn gestart. Verras uw leerlingen op de eerste schooldag met praktische relatiegeschenken bedrukt met het schoollogo. Wij zetten zeven praktische geschenken op een rijtje.

De laatste maand van het schooljaar komt in zicht. Deze maand staat alles in het teken van schoolreisjes, kamp en uiteraard de schoolmusical. Met relatiegeschenken maakt u de laatste schooldag onvergetelijk. Hiermee wenst u de scholieren een fijne zomervakantie toe. Wij zetten speciaal voor u de vijf leukste relatiegeschenken voor scholieren op een rijtje.

Op vrijdag 12 februari spraken wij met Misha van Oostveen. Misha heeft meer dan 10 jaar gymnastiekles gegeven op het RSG Lingecollege in Tiel. Na een masteropleiding te hebben afgerond, is hij nu ruim zes jaar afdelingsleider voor de Mavo onderbouw op het RSG Lingecollege. Hij is hier verantwoordelijk voor alles wat met de Mavo te maken heeft. Het RSG Lingecollege is al vele jaren klant bij Van Helden Relatiegeschenken. Wij spraken met Misha over o.a. het gebruik van relatiegeschenken in het onderwijs en wat voor een effect de digitalisering hierop heeft gehad.

back to top
Sluiten

Helden service

Geen verrassingen

Contact

Full service leverancier van het jaar 2016