0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:30
0344 - 640 200

Sport en recreatie

Gezonde lunch voor het werk

De lunch is één van de belangrijkste maaltijden op een dag. De lunch geeft u net dat beetje energie voor de rest van de middag. Daarom wordt er, als alternatief voor de nog steeds populaire boterham, veel vaker gezocht naar een gezonde en gevarieerde lunch. Wij geven u drie overheerlijke tips voor gezonde en vooral makkelijk te bereiden lunches om mee te nemen naar het werk.

Campingartikelen

Kamperen kan op allerlei manieren. Terwijl de één avontuurlijk rondtrekt met een tentje kiest de ander juist weer voor een luxe glamping. Maar of u nu voor het één of het ander kiest, de basis benodigdheden zijn altijd hetzelfde. Wij zetten de 5 meest ideale persoonlijke accessoires voor op de camping op een rijtje.

Picknickartikelen bedrukken

Het wordt weer heerlijk lenteweer dit weekend. Het moment om gezellig met uw relaties samen buiten te gaan eten. De barbecue gaat aan in de achtertuin, de picknickkleedjes worden uitgestald in het park en in een heerlijke strandstoel worden de lekkerste hapjes geserveerd. Iedereen pakt het buiten eten op hun eigen manier aan. Met de 5 ultieme picknickgadgets slaat u de plank nooit mis.

Terug naar boven