• Achteraf betalen
  • Gratis levering
  • Gratis digitale drukproef
0

Sport en recreatie

De krokussen staan in de bloei en het zonnetje schijnt volop. Hoog tijd om weer eens lekker te gaan schoffelen in de tuin. U hoeft geen groene vingers te hebben om goed te kunnen tuinieren. Met de juiste hulpmiddelen komt u al een heel eind. Wij zetten speciaal voor u vier onmisbare voorjaarsgeschenken voor in de tuin op een rij!

Het nieuwe jaar is pas van start gegaan. Veel mensen formuleren goede voornemens, om zo Nieuwjaar goed te beginnen. De meeste mensen willen gezonder leven, afvallen of meer gaan sporten. Echter belanden deze goedbedoelde voornemens vaak na een maand, helaas alweer in de prullenbak. Geef daarom uw contacten een motiverend relatiegeschenk! Dit om ze te helpen níet op te geven. Om u hiermee te helpen, omschrijven we hieronder vier sportgerelateerde relatiegeschenken die het sporten bevorderen.

Vlieger bedrukkenMet de maand juli alweer achter de rug gaat de zomer helaas vlug voorbij. Gelukkig is er, ondanks dat het weer niet altijd even best is, nog een tijdje te gaan. De huidige staat van ons weer heeft daarnaast ook enkele voordelen: zo zijn watersporters maar wat blij en zien we ook veel strandgangers weer druk gebruik maken van vliegers! 

back to top