Bekijk ons aanbod mondkapjes en laat deze bedrukken met logo en/of tekst ►  Naar mondkapjes

0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

Sport en recreatie

Zonnebrillen bedrukken

In de zomer is het zeer belangrijk om uzelf te beschermen tegen UV straling van de zon. Om onze huid te beschermen smeren we zonnebrandcrème, maar wat doen we voor onze ogen? Hiervoor gebruiken we de vaak vergeten zonnebril. Dit maakt de zonnebril ideaal als zomerse weggever. Het is een leuke attentie waar u mensen op het juiste moment mee kunt verrassen. Met name op festivals en outdoor evenementen wordt dit relatiegeschenk weggeven. Hoe kiest u de juiste promotie zonnebril? Wij vertellen het u in dit artikel.

Gezonde lunch voor het werk

De lunch is één van de belangrijkste maaltijden op een dag. De lunch geeft u net dat beetje energie voor de rest van de middag. Daarom wordt er, als alternatief voor de nog steeds populaire boterham, veel vaker gezocht naar een gezonde en gevarieerde lunch. Wij geven u drie overheerlijke tips voor gezonde en vooral makkelijk te bereiden lunches om mee te nemen naar het werk.

Campingartikelen

Kamperen kan op allerlei manieren. Terwijl de één avontuurlijk rondtrekt met een tentje kiest de ander juist weer voor een luxe glamping. Maar of u nu voor het één of het ander kiest, de basis benodigdheden zijn altijd hetzelfde. Wij zetten de 5 meest ideale persoonlijke accessoires voor op de camping op een rijtje.

Terug naar boven