In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar

Oliebollen, vuurwerk, champagne, alles staat klaar om het jaar knallend af te sluiten. Deze laatste dagen van het jaar zijn dan ook perfect om even terug te blikken op het afgelopen jaar. De leukste ontwikkelingen, relatiegeschenken en cases zetten wij in één overzicht. Een volle dosis inspiratie dus om het jaar mee af te sluiten!

Graveren op hout

Houten pen graveren

Dit jaar hebben we een nieuwe aanwinst mogen aanschaffen in onze drukkerij, de galvo laser. Deze laser werkt niet iets anders dan zijn zusje, de fiberlaser. De fiberlaser is namelijk geschikt voor het graveren van metaal. Met galvo laser is het mogelijk om non-metalen artikelen te graveren. De experts in de drukkerij hebben het afgelopen jaar verschillende testen gedraaid en de uitkomsten waren grandioos. Nu kunnen we onze klanten verblijden met een unieke techniek, namelijk de gravering van hout en de gravering van anti-stress artikelen. Het is hiermee een duurzame inscriptie voor op al jouw relatiegeschenk.

Lees meer over de galvo laser en laat je inspireren.

Glashelder water met de Dopper GlassDopper Glass bedrukken

Halverwege het jaar introduceerde Dopper een gloednieuw artikel waarmee ze een waar statement maken op het gebied van duurzaamheid. Wij en vele anderen mochten dit jaar kennismaken met de Dopper Glass. Deze borosilicate glazen drinkfles is kristalhelder en daarmee een voorbeeld van hoe onze oceanen eruit zouden moeten zien. De Dopper Glass is er in enkel- en dubbelwandig. De dubbelwandige insulated Dopper Glass houdt water tot 1 uur heet en tot 2 uur koel. Hiermee is het een ideale drinkfles voor op het kantoor.

We hebben al diverse klanten mogen verblijden met deze stijlvolle en milieubewuste drinkfles en hopen er volgend jaar nog meer mee te verblijden om zo ook de toekomst van onze planeet veilig te stellen.

De mooiste en leukste reviews

Niet alleen de Dopper Glass is een artikel waar we klanten mee blij hebben gemaakt. Het afgelopen jaar hebben we ruim 1.700 reviews mogen ontvangen, waarvan ruim 1.500 ons een 8 of hoger hebben gegeven. Dat is zeker iets waar we met trots op terugkijken. Want a happy customer is…. ☺

Iedereen die ons een review heeft gegeven willen we nogmaals hartelijk bedanken voor de feedback. Op naar het volgende mooie jaar die we samen succesvol kunnen beleven. Proost!

Terug naar boven