In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Top 4 bedrukte paraplu’s

Stormparaplu bedrukkenOndanks dat het al bijna zomer is laat het mooie weer het zo nu en dan nog even afweten. Tijdens 2 gure en koude pinksterdagen waren er helaas nog veel paraplu’s nodig in ons land. Vervelend, maar tegelijkertijd schept dit ook mogelijkheden. Een bedrukte paraplu zorgt namelijk voor veel bekijks. Daarnaast zullen mensen een hele positieve associatie houden met uw bedrijf wanneer uw paraplu’s hen droog en comfortabel houden. Daarom geven wij u in dit artikel een opsomming van de 4 best bedrukte paraplu’s.

1. Senz stormparaplu

De Senz stormparaplu is een stevige en stijlvolle paraplu. Stormparaplu’s kenmerken zich door het aerodynamische ontwerp waardoor de paraplu veel minder snel omklapt. Dit komt omdat de wind minder grip op het oppervlak van de paraplu krijgt. Daarnaast blijft er toch voldoende oppervlak over om u te allen tijde droog te houden. De paraplu gaat automatisch open en dicht met één druk op de knop en is opvouwbaar zodat deze niet veel ruimte in beslag neemt. Het oppervlak leent zich uitstekend om te laten bedrukken waardoor niemand meer om de bedrukking heen kan.

2. Stormparaplu Hurricane Light

Stormparaplu bedrukkenWellicht handig voor een zomerse onweersbui, de Hurricane Light. Deze paraplu is gemaakt van fiberglas en aluminium. Dit maakt de paraplu licht maar absoluut niet minder stevig. De comfortabele grip is gemaakt van EVA foam, hierdoor ligt de paraplu goed in de hand. Door de bolle vorm van de paraplu is deze zeer geschikt voor het opdrukken van logo’s of andere afbeeldingen.

3. Golf paraplu Uni

Golfparaplu bedrukkenDe golfparaplu is vaak zichtbaar op de golfbaan en dankt daar natuurlijk zijn naam aan. Deze grote paraplu met gigantisch oppervlak wordt gekenmerkt door een eenvoudig maar effectief design. Het half ronde oppervlak houdt eenvoudig meerdere mensen tegelijkertijd goed droog. Door het enorme oppervlak is de paraplu zeer geschikt om te laten bedrukken, bijvoorbeeld met uw bedrijfsnaam en logo. Ook grotere boodschappen zijn uiteraard prima op het oppervlak te drukken. Wanneer u een geschikt drukbestand aanlevert kunnen wij u binnen 8 dagen uw bedrukte paraplu’s bezorgen. Heeft u vragen over de aanlevering van het drukbestand dan kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen.

4. Kinderparaplu Animal

Ook deze kinderparaplu wordt regelmatig gebruikt voor bedrukking. De vrolijke paraplu in de vorm van een kikker of hond valt erg in de smaak bij kinderen en leent zicht daarmee goed voor eventuele bedrukking.  De kindvriendelijke opening maakt de paraplu ook voor kinderen eenvoudig te openen en de paraplu zelf is voorzien van een polskoord zodat kinderen de paraplu minder snel verliezen.

Kinderparaplu bedrukkenZoals u ziet zijn er genoeg geschikte paraplu’s te vinden om te laten bedrukken. Mocht u vragen hebben, graag advies willen over het bedrukken van een paraplu of vragen hebben over de keuze voor een specifiek model, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en zoeken samen met u naar het artikel dat het beste aansluit op uw wensen en behoeften. 

 

Terug naar boven