In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Top 7 goedkope relatiegeschenken (om uw marketingbudget mee op te maken)

Het jaar loopt ten einde, wat betekent dat iedereen druk bezig is met het inslaan van Sinterklaascadeaus en Kerstgeschenken. Voor veel bedrijven is het de drukste tijd van het jaar waarin gaat blijken of de jaardoelstelling wordt gehaald. Maar het is ook de tijd waarin plannen voor het volgende jaar worden gemaakt: financieel zal er worden gekeken naar het budget dat is uitgegeven. Heeft u nog wat over? Dan is dit hét moment om het te spenderen!

Met relatiegeschenken maakt u goedkoop promotie voor uw bedrijf of organisatie. Ook wanneer u niet zo veel meer te besteden heeft, kunt u toch slagen. Zo begint u het nieuwe jaar met bedrukte artikelen die u uit kan delen en weg kan geven. Dit zijn de 7 populairste goedkope relatiegeschenken.

1. Balpen Oslo (250 stuks incl. opdruk voor € 133,50)Balpen Oslo bedrukken

De balpen Oslo is de meest verkochte promotiepen in het assortiment. Nu is deze al te bedrukken vanaf 250 stuks, wat betekent dat de totaalprijs inclusief opdruk heel erg aantrekkelijk wordt wanneer u over een relatief klein budget beschikt. Zoekt u een betrouwbare pen die lang meegaat, dan is de Oslo (met ruim 200 vijfsterrenbeoordelingen) absoluut de beste keuze!

2. Houten kleurpotloden (288 stuks incl. opdruk voor € 136,42)

Even simpel als doeltreffend is dit kartonnen pakje met 6 kleurpotloodjes. In combinatie met een kleurplaat houdt u zo kinderen van bezoekers zoet: perfect in horecagelegenheden. Ook als welkomstcadeautje of aandenken is dit een betaalbare optie.

3.  IJskrabber transparant (100 stuks incl. opdruk voor € 129,50)IJskrabber transparant

Onmisbaar voor autobezitters is deze stevige ijskrabber. Na een nacht vorst is al het ijs zo weer van de ruiten af gekrabt. Laat uw logo op de ijskrabber bedrukken en uw naam komt elke keer wanneer er gekrabt dient te worden weer onder de aandacht. Ook leuk om mee te geven als eindejaarspresentje voor garages en dealerships.

4. Ballonnen (1000 stuks incl. opdruk voor € 148,50)

Maak op een feestelijke manier promotie met bedrukte ballonnen. Voor een kleine investering laat u een grote doos ballonnen bedrukken met uw logo en/of naam. Perfect wanneer u een opening of ander feestelijke evenement gepland hebt staan. Bestel ook gelijk draagstokjes en sluittouwtjes om de bedrukte ballonnen snel uit te kunnen delen.

5. Laptop USB hub (50 stuks incl. opdruk voor € 148,00)USB hub

Een steeds vaker voorkomend probleem: te weinig USB poorten voor al uw apparaten. Om te voorkomen dat u telkens op de knieën moet om aan de achterkant van de computer kabels erin of eruit te halen, kunt u uw relaties deze USB hub schenken. Zo maakt men van één USB poort gemakkelijk vier USB poorten.

6. Bluetooth Speaker Douche (15 stuks incl. opdruk voor € 157,25)

Een betaalbaar en uniek cadeau is deze waterdichte bluetooth speaker. Maak verbinding via bluetooth en speel muziek via de telefoon af: nu kunnen uw relaties en werknemers met hun favoriete artiesten meezingen onder de douche. Mochten ze zelfs de behoefte hebben om onder de douchte te telefoneren: ook dat kan met dit artikel!

7. Flesopener Bright (200 stuks incl. opdruk voor € 155,50)Flesopener Bright

Deze flesopener is er in 4 kleuren: wit, groen, blauw en rood. Door het lange handvat opent u flesjes nog gemakkelijker. Een bedrukte flesopener zal bij relaties in de keukenla worden gelegd, waardoor uw opdruk nog vaak in beeld zal komen bij de ontvanger. 

U vindt in het assortiment van Van Helden nog heel veel andere goedkope relatiegeschenken. Omdat het lastig kan zijn tussen de duizenden artikelen hét perfecte geschenk te vinden, staan onze medewerkers altijd voor u klaar om advies op maat te bieden en samen met u te zoeken naar een passend relatiegeschenk. Neem contact op via telefoon, mail of chat en u wordt gratis en vrijblijvend geholpen!

 

Terug naar boven